diumenge, 6 d’agost del 2017

Urubamba 2017: memes

Com que som una mica imcompresos, aquest post el posarem aquíi no al projecte Urubamba perquè potser algú no l'entendria... Des de les tradicions del gran Xavi M (el arquitecto) i Emiliano L. (el Barbas) de passat any els memes han estat un motiu de festa al Projecte Urubamba.

Així que aquí recopilo els d'aquest any 2017 ja que quan els veig em parteixo. Posarem l'original i el meme per recordar la jugada.

Primer, el senyor David el Gnomo. Foto original, com no, fotent-se un àpat infinit. Meme de l'artista Emiliano sempre amb la predisposició que el caracteritza:



Segona, Rafa el Gato Chino. Debut estelar del Rafa en els memes amb la medició realitzada a Pampallacta a una pobra nena. Sobren les paraules per definir l'obra, altre cop del gran artista barroc Emiliano.



Tercer, Xavi la vedette. Sense comentaris. Quan uns suposats amics et fan girar en el trajecte de Chinchero a Urquillos sempre penses que és per animar-te i fotografiar-te. No perquè són perversos i mals amics... Emiliano el Barbas de nou en acció.



Per finalitzar, debut de l'artista novell Xavi Sensei. La veritat és que l'obra "David el nazi" era fàcil si partim de l'original que facilita les coses.



Et trobem a faltar Xavi Arquitecto!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada