dissabte, 5 d’agost del 2017

Machu Picchu

Avui dijous 3 d'Agost m'he despertat a les 3:15 de la matinada, per agafar el tren de les 5:00 del matí que anava cap a Aguas Calientes! Graciès al germà Vadillo que ens ha portat fins a l'estació de tren a aquestes hores de la matinada. Quan hem arribat allà ens hem ficat a la cua, mentres veiem els peruans com corrien per agafar el primer lloc de la fila! Despres de 10 minutets ja hem pogut entrar al vagó. Quan ens han dit els nostres seients, ens hem trobat que tots estavem separats! Però amb el domini d'idiomes del papa i sobretot del Guillem ens hem pogut canviar els lloc. El vagó dels peruans, anava tot ple, tothom estava dret i apretat!


Quan hem arribat a Aguas Calientes, haviem d'anar a agafar l'autocar hi havia una cua que quasi ni es veia el final! Però quan hem arribat allà no sabiem que fer, i el papa ha anat a preguntar, i llavors un policia ens ha preguntat si ja estavem aquí, o sigui que si haviem fet la cua, i el papa ha dit: "Si, si, claro" i llavors ens hem saltat tota la cua!!!😱😱

Despres de saltar-nos tota la cua, hem pujat a l'autobus, i al cap de trenta minuts ja erem a dalt.😃 Hem anat a la cua per entrar (aquesta si) i hem entrat al Machu Picchu. Ha sigut impressionant quan hem vist aquestes runes inques i aquestes muntanyes... Primer de tot hem anat fins la caseta del centinela que es el lloc típic on es fan les fotos al Machu Picchu.



Despres de mirar una mica tot, hem decidit pujar cap al Intipunku. Quan hem arribat a dalt, hem fet unes quantes fotos, i cap a baix. Ja erem a baix, i una mica cansats i per això, hem anat a un lloc on hi havien llames i hem reposat una mica mentres feiem fotos a les llames.



Quan ja eren les 11:30, hem decidit marxar, hem agafat l'autobus, que per cert no hi havia gens de cua i hem anat cap a baix. Quan hem arribat, hem anat a l'estació de tren, per preguntar si ens podien canviar l'hora del tren, perque teniem al tren a les 6:30 de la tarda!! I al final si que ens el han canviat! Hem anat a dinar, perque teniem el tren a la una i mitja del migdia. Hem anat a dinar a un restaurant de Aguas Calientes.




Quan hem acabat de dinar, hem anat a l'estació, hem entrat i ens hem esperat 30 minuts. Quan ja erem a dins del tren, ens han donat un tros de pizza. Al papa i a mi ens han tocat els seients numero 1 i 2 que eren els ultims de l'ultim vagó. Al cap de mitja hora, ha entrat un senyor disfressat ballant, i quan s'ha anat, ens han fet un "pase de modelos".


Hem arribat cap a les tres a Ollantaytambo i hem anat a buscar les combis per tornar a Urubamba. Hem arribat cap a les 4:00 p.m. Hem passat la resta de la tarda a casa jugant a cartes i mirant les fotos que haviem fet. (entre el papa i jo vam fer 420 fotos)


Vam anar a sopar aviat, ja que ens haviem despertat a les 3:00 a.m i el divendres ens esperava un altre dia força cansat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada