dissabte, 19 d’agost del 2017

Torneig 3x3 Planoles


Avui dia 18 d’agost hem pogut viure a Planoles un altre torneig d’aquests d’estiu. L’altre dia ja vam relatar un torneig a Bolvir 3x3 però hi havia pocs participants. Avui la el 3x3 de Planoles era cosa seriosa: 9 equips adults, tots de més de 16 anys (bé amb alguns infiltrats) i nivell de veritat en molts dels equips.

Així que el Lluís Oms, estiuejant de Planoles, per fer front al patriarcat autoritari del seu pare va convidar al Guillem Canaleta a fer equip. Com que el nostre equip cadet quedava lluny per fer més convocatòria hem tirat de dos fitxatges de darrera hora: l’Arnau (jugador de handbol curtit en 1000 batalles) i el Miquel (d’esport l’esquí d'alt nivell). Cal dir que els dos companys han estat a l’alçada i ho han donat tot. Cal felicitar-los ja d’entrada per la seva aportació. Això eren els The Young Ones, per raons òbvies.

The Young Ones: Lluís, Arnau, Miquel i Guillem

Per altra banda, teníem a Mike Phillips Tribute. El nom ho diu tot. L’equip més veterà del torneig amb diferència però allò de “quien tuvo retuvo” veureu que és una màxima que s’acompleix quasi sempre. I aquest cas no ha estat una excepció.

Una part dels integrants de Mike Phillips Tribute

El torneig ha presentat la següent quadre:
  1. Ventolà Wild Goats
  2. Miki’s
  3. Mike Phillips Tribute
  4. Apollo3
  5. Beberly Tronas
  6. La Familia
  7. eSPORTmatozoides
  8. Glober Torpes
  9. The Young Ones
La competició era un tots contra tots, 8 partits de 10 minuts de temps corregut on la cistella valia un punt i el triple 2 punts. Després dels 8 partits els 4 primers classificats farien semifinals i final. I així a les 9:15 del matí ha arrencat la competició.

Primer partit dels The Young Ones contra Miki’s. Un equip on hi destacava un armari mirall de tio que feia 3 Guillems d’ampla i li passava un bon tros a tots. Crec que The Young Ones han sortit una mica acollonits i freds, i no han competit el partit com podrien haver-ho fet. Les coses començaven malament pels nostres nois.

L'Arnau en una entrada contra La Familia, campions del torneig

Mentrestant Mike Phillips Tribute guanyava bé a Glober Torpes i posava en entredit a la nissaga. La pressió per part del sènior dels Oms als jovenets creixia i creixia.

Després d’un parell de partits de descans per ambdues parts tocava l’enfrontament entre The Young Ones i Mike Phillips Tribute. Ha estat un partidet interessant on les penetracions del Guillem no han sabut com parar-les Mike Phillips Tribute. La resta de l’equip (Arnau, Lluís i Miquel) també s’han mostrat sòlids i, tot i el bon fer, del Nacho, Xavi, David, Emilio, Oscar i Albert, no ha estat suficient per guanyar a The Young Ones.
Guillem intentant deixar enrera a un dels contrincants

Segurament això ha donat moral i confiança a The Young Ones doncs a partir d’aquí han guanyat 3 partits més, posant-se amb 4 victòries i 1 sola derrota. I precisament els equips no eren dolents (amb nois i noies de clubs de Barcelona que jugaven una estona). Mike Phillips Tribute s’han refet i també han seguit una bona trajectòria (fins i tot guanyant a Miki’s a la pròrroga, equip que havia derrotat a The Young Ones en el primer partit) i s’han posat amb 4 victòries i 2 derrotes.

El sol i la calor començaven a fer estralls. A més, l’Oscar de Mike Phillips Tribute s’ha donat un bon cop a l’esquena i no ha pogut aportar com ell voldria. Per l’altra banda, The Young Ones patien una derrota, però molt lluitada, contra La Familia, un equipàs on hi havia una noia de 1.90 m que juga a la selecció  i que porta 3 anys becada a una universitat americana 3 anys. El seu xicot (el paio que hi ha a l’esquerra del Guillem a la foto de tots els participants) baixet baixet i dolent no era precisament.
Així doncs, teníem a The Young Ones i a Mike Phillips Tribute amb 4 victòries i 2 derrotes a aquestes alçades de competició.

Mike Phillips Tribute al complert: Albert, Xavier, Oscar, Emilio, Nacho, David

Llavors hem aturat tota la competició per fer davant de l’Ajuntament de Planoles un minuts de silencia a favor de la pau i en contra de la barbàrie patida ahir a Barcelona i Cambrils per aquest colla d’inconscients i gent sense ànima. Solidaritat amb totes les víctimes i les seves famílies, companys.
Però la vida continua i això és el millor que es pot fer (#notenimpor) i en una estona s’ha reprès la competició. The Young Ones els hi quedaven teòricament 2 equips assequibles però calia guanyar si volien passar a les semis. Per la seva banda, Mike Phillips Tribute tenia un paper més complicat amb els equips però també podien passar a les semifinals.

The Young Ones han complert sobradament i amb 6 victòries i 2 derrotes han quedat tercers de la classificació empatats amb els segons classificats. Gran competició nois!! Per la seva banda, Mike Phillips Tribute han acusat molt el cansament i també jugar amb pràcticament un canvi menys pel cop que ha tingut l’Oscar i ha caigut dignament amb 4 victòries i 4 derrotes quedant en sisena posició, això sí empatats amb els quarts i cinquens classificats però per l’average particular no han passat a semifinals.

Després de 8 intensos partits, teníem a The Young Ones a les semis i a jugar contra Miki’s, un dels dos equips que els havien derrotat (els primers del matí). Ha estat un partit emocionant (massa). Quan en moments semblava que ja estava perdut, el Guillem ha pogut fer un parell de triples i ens hem tornat a posar dins. Però al final 8 a 7 i se’ns ha escapat la final. Una llàstima perquè els nostres nois ho han donat tot!! Felicitacions des d’aquí per el gran torneig realitzat.
 
Foto de tots els participants al Torneig de Planoles

Finalment esportivitat total i molt bon ambient avui a Planoles. Torneig amb nivell, recomanable per l’estiu i per seguir enganxats a aquest esport que per nosaltres és l’esport rei: el bàsquet. L’any que ve més!! Tornarem.

Per acabar una foto de la Laia i la Carlota amb una de les participants, la Marta, que resulta que és amiga de la seva entrenadora Júlia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada