dilluns, 14 d’agost del 2017

Torneig bàsquet 3x3 Bolvir



A mitjans d’agost, avui dia 14 exactament, hem aprofitat que a Bolvir (Cerdanya) hi havia un petit torneig de 3x3 de bàsquet, organitzat per l’Ajuntament de Bolvir, per retrobar-nos algunes de les nenes del pre-aleví femení i algun dels nois del cadet masculí. 



Concretament hem pogut veure com des de Planoles ens venia la Carlota Oms per fer equip amb la Laia Canaleta que està a Bolvir. Des de més a prop, Sanavastre, venia l’Aina Mir i així les tres pre-alevines del imbatut equip d’Escolapis de Sarrià tornaven a fer equip del 3x3 de Bolvir.



Per altra banda, en Lluís Oms i el Guillem Canaleta, del cadet d’Escolapis Sarrià també s’unien per fer equip. A falta de gent hem fitxat aquest cop a l’Eduard Oms per completar l’equip i la veritat és que ho ha fet de meravella.



La convocatòria de bàsquet no és la de futbol però com a mínim s’han pogut convocat 2 triangulars en les dues categories mencionades. Pels grans hi havia l’equip del CES ja mencionat, un altre equip força potent format per dos nois i una noia, anomenat Lakers. I per completar un altre equip anomenat Bolvir (Arnau, Martí i Oriol).


Per part dels més petits hi havia, a més de les nostres pre-alevines d’Escolapis Sarrià, hi havia un equip de 4 noies de diferents edats i també un equip de 3 nois.


El que és més important en un torneig  de bàsquet d’estiu és tenir un matí de bàsquet i passar-ho bé, més que guanyar o perdre. Per això entre els equips hi havia molt bon ambient i també a la graderia entre mares, pares i familiars espectadors.


En resum, hem passat un bon matí i al final del mateix ha vingut l’Alcalde, el Sr. Bartomeu Baqué, a donar els premis als 6 equips participants. Gràcies a Bolvir i al seu ajuntament per fomentar el bàsquet també a l’estiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada