divendres, 15 de novembre del 2019

Lesió al Júnior Masculí

Notícia de darrera hora. Ahir el Guillem Canaleta va patir un fort cop durant l'entrenament del júnior masculí. Primer com sempre es va creure que seria només el cop però en acabar l'entrenament el dolor persistia. Així doncs durant el dia d'avui el Guillem ha anat al traumatòleg i en una radiografia s'ha vist una fisura en el cap de l'húmer.


Per sort en no haver-hi desplaçament sembla que tot quedarà en una lesió més lleu del que ens temíem d'entrada. Tot i així el pronòstic són 2 setmanes de baixa i revisió. Una llàstima de cara al partit de demà dissabte contra Laietà i també baixa segura contra el Gaudí, ambdós a casa. Veure si arriba a poder jugar a Andorra.


Ja sabem que la nostra pista no és precisament una meravella en dimensions i en seguretat i com acostuma a dir-se han de passar coses d'aquestes per prendre'n consciència. També cal dir que el Club d'Escolapis de Sarrià ha estat diligent. En menys de 12 hores ha retirat les porteries que tant perill ofereixen on estan ubicades darrera les cistelles. Un pas més per garantir la seguretat mínima als nostres jugadores i jugadores de bàsquet. Si ara aconseguim fixar les proteccions ja seria un pas més.

Ànims Guillem amb la baixa que, tot i ser de 2 setmanes inicialment, segur que se't fa eterna i força a l'equip que estem segur que farà un pas endavant per afrontar els dos propers partits. Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada