diumenge, 24 de novembre del 2019

Escolapis Sarrià - 76 Terrassa - 27

Després de l'innombrable partit el passat diumenge a casa l'Almeda, aquest dissabte tocava tornar les coses al seu lloc. Jugàvem a casa i contra un dels rivals més assequibles del grup. I les nostres noies no van fallar, al contrari van tornar al camí de les victòries i bon joc.

Tot i així sortíem en quadre: a la baixa coneguda de la Carlota per stage a canadà, cal sumar-li les baixes de l'Aina Mir i l'Oona per problemes físics. Total 8 jugadores per un partit que segur que ens exigeix.

Després d'un primer quart de temptteig (8-6 favorable), en el segon ja vàrem estar molt millor en defensa i per suposat en atac. Això va fer un parcial de 8-3 i obríem la primera escletxa en el marcador: 16-9.

Marcat el camí a seguir, el dos següent quarts abans del descans van ser molt i molt bons. Els dos en especial en defensa, deixant els 2 quarts en 1 i 2 punts per Terrassa. Però el darrer quart de la primera part en atac va ser excepcional: 15 punts. Així que 36-12 és el que lluïa al marcador al descans.

I un cop hem agafat la tònica, doncs els dos següents quarts del segon periode igualets: 10-1 i 10-0. Especial encert en tir i apoartacions de totes fins i tot en triples i tot això venint d'una defensa asfixiant sobre la rivals. Partit més que trencat i decidit i bé que va per agafar la confiança que ens cal pels propers enfrontaments.

Els dos darrers quarts van ser més relaxats, tot i que els vàrem guanyar també amb claredat i amb totes les jugadores aportant. En resum un gran partit que volem tancar amb una fotografia solidària: l'equip amb els cordons de les vambes solidaris.