divendres, 15 de novembre del 2019

Força Lleida - 85 Escolapis Sarrià - 51

Viatge llarg de nou cap a Lleida. Cal dir, però, que aquesta vegada hem d'agrair-li al Borja Royo, el nostre entrenador, que ens gestionés un autocar per facilitar el transport de tot l'equip i part dels seguidors incondicionals. Així que diumenge 10 a les 15:00 cap a Lleida a jugar un partit difícil, un dels grans del nostre grup.



L'arribada al Pavelló de Barris Nord de Lleida va impressionar a més d'un. Quin escenari! Com es nota que aquí hi ha equip de LEB Or. Així que nosaltres a gaudir de l'entorn i a donar tot el que puguem en aquest partit.

Partit que es preveia difícil però el primer quart el vàrem aguantar més que bé. Arbitratge estricte que sempre ens afavoreix i un més que meritori 24-22 tot que el Lleida es veia molt potent i que esn varen clavar 4 triples.


Segon quart bastant típic. Equip més dur, més permisivitat arbitral i davant un equip bo ens varen col·lapsar. Un parcial de 22-9 feia posar a la mitja part un 46-31. Res a objectar en quant  actitud. Senzillament podem dir que ens vàrem veure superats.



I el tercer quart va ser una mica d'allò de "más de lo mismo" però a més cosits a triples. Bones jugades, avui gràcies als vídeos de la nostra reportera sobre el terreny Maite Gregorio. Però tot i així Força Lleida té un equip un per un molt complert. Un altre parcial demolidor de 18-6 ja sentenciava completament el partit si no ho estava.


Per acabar un quart de 21-14 denotava que el Força Lleida juga amb el mateix encert i intensitat tots i cada quart. Díficil però estem segur que jugar amb equips com aquest i en pavellons tan bonics també ens ajuda a crèixer i veure on es pot arribar. Així que ànims i a entrenar, competir i pensar ja en dissabte i el Laietà a casa nostra!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada