diumenge, 10 de novembre del 2019

Gavà - 64 Escolapis Sarrià - 76

Fem la primera crònica sencera d'un bon partit d'Escolapis de Sarrià (Sénior A) a la pista del Gavà, un camp sempre difícil.  Però Escolapis Sarrià ha anat creixent en el seu joc i ocm equip i cada cop ens fa gaudir de millor bàsquet. Així que endavant amb el partit.

Un inici de partit estrany i que hagués fet atabalar a més d'un. Després d'un triple inicial de Jus Alet per part d'Escolapis vàrem rebre 4 triples seguits del Gavà en un encert increïble. Això posava un 12-3 en el marcador. Tot i així l'equip no perdre la compostura i va minimitzar aquest inici, amb una gran actuació del Xavi Saura (7 punts en aquest quart), tancant el quart amb un parcial de 22-18.

El segon quart va començar fantàstic. Dos triples del Xavi Assalit ens feien posar-nos per davant. I la resta de quart va estar molt disputada, dos punts per davant d'un o altre equip. Només un altre triple al final del quart del Xavi Saura ens van permetre anar a la mitja part amb 2 punts d'avantatge: 35-37.

L'inici del tercer quart va ser determinat per l'esdevenir del partit. Escolapis Sarrià va sortir en tromba i dues cistelles del Xavi Assalit (una de 2 i un triple), com sempre determinant quan surt a pista, i una del Gerard Díaz, que ja s'estava fent amo i senyor a sota els taulers, ens van permetre obrir escletxa en el marcador: 35-44. I a partir d'aquí cal dir que fent més o menys la goma i oscil·lant amb avantatges entre els 4 i els 11 punts vàrem fer un quart força bo. Aquí tot l'equip va aportar el gra de sorra i un triple final del Guillem Canaleta, tot i la badada posterior quasi sense temps que ens va costar dos puntets, vàrem tancar el quart amb un altre parcial favorable de 14-19 per deixar el marcador en un 49-56.

I el darrer quart va ser una repetició en quant a joc col·lectiu i criteri del tercer periode. Aquí varen canviar els protagonistes en atac. Tant en atac i en defensa el quart del Gerard Díaz i del Marcel Ninot va estar per emmarcar. El Gerard ens donava autoritat en ambdues cistelles rebotejant i encistellant pilotes doblades per part de l'equip. El Marcel va estar molt bé en defensa i, amb un triple i dues cistelles de dos punts, va ajudar a obrir l'avantatge  de 12 punts, que al final va ser definitiu.

Al final, cares de satisfacció en tot l'equip per la demostració de bon joc exhibit sobra la pista del Gavà. A destacar a 4 jugadors per sobre dels 10 punts i les aportacions, no menors, de la resta d'integrants de l'equip. Jugant així podem aspirar a estar en la part alta de la classificació sense dubte.