diumenge, 17 de novembre del 2019

Escolapis Sarrià - 66 Laietà - 56

Després de la lesió del Guillem Canaleta aquest mateix dijous i la ja coneguda baixa del David Caballol, aquest dissabte se'ns presentava un partit amb incerteses contra el C.B. Laietà. Serien capaços els juniors d'Escolapis de Sarrià de fer el pas endavant que els demanava el seu entrenador a l'inici del partit?

Mentre pujava conduint cap a Escolapis i sabia com anava el partit (guanyant en el darrer quart de poc, però guanyant) curiosament em rondava pel cap el títular que només arribar allà el Borja Royo em va dir: HAY VIDA MÁS ALLÀ DE GUILLEM CANALETA. I això són les millors notícies que poden haver pel nostre júnior després d'aquest partit, més enllà d'una treballada victòria.

I per si teníem dubtes, el partit va començar complicat. Un parcial de 2-8 en els primers 4 minuts. Però l'equip estava centrat i van començar a aparèixer judors. Els Àlex, Tort i Miguel, i un triple del Jeremías, feien que el primer quart acabés ajustat: 16-17.

I altre cop el segon quart va començar fluix. En 3 minuts es van posar 16-25 i nosaltres sense anotar. Però allí va sortir pràcticament tot l'equip aeixugar aquesta diferència: Bruno, Jan, Lucas, Humbert, Jacobo... Així vàrem arribar a la mitja part amb un 36-34 favorable!

Tot això va fer que creixéssim i creiéssim en les nostres possibilitats i així va constatar-se en el 3r quart. Un Jan Alba i un Humbert Torrego excepcional van liderar a tot un equip que va obrir escletxa en el marcador: 54-46 amb un parcial de 18-12 favorable.

Quedava el darrer quart. Sabríem jugar moments decisius quan estem acostumats a donar-li la pilota al Guillem? Doncs sí. Un bon ininci amb cistelles del Jeremías Friese i del Bruno Prignieri van donar aire a l'equip. De totes maneres Laietà no havia dit la seva darrera paraula i va acostar-se al marcador a 4 punts a 4 minuts del final. Però l'equip no estava disposat a deixar-se prendre un partit pel que tant havien lluitat. Així que amb un rush fnal van aconseguir el 66-56, guanyant també el darrer parcial per 12-10.

Bon partit que ens manté a mitja taula però posant força distància amb els 4 darrers. Però el més important i el mèrit de la victòria és les possibilitats que ens obre ara que estem quasi al final de la primera volta. Hem aconseguit que 4 jugadors nostres estiguin per sobre els 10 punts. Si aconseguim combinar això amb els punts del Guillem tindrem un equip encara amb molt marge de millora. Així que a seguir i felicitats per una gran victòria.