divendres, 8 de novembre del 2019

Escolapis Sarrià - 56 Joventut Les Corts - 41

Anem amb una mica de retard amb les cròniques i llavors no ens serveixen ja per reflexionar sobre el partit. Ha passat massa temps. Intentarem tornar a la normalitat aquesta setmana, ara que ens venen partit amb rivals de certa entitat i segur que haurem de donar-ho tot a la pista per estar a l'alçada.

De moment, comentarem el partit que vàrem jugar en el bell mig del pont de Tot Sants. Un partit a les 12:30 del dissabte dia 2 de novembre a casa contra Joventut Les Corts. De manera directa direm que quan es diu allò de "lo mejor, el resultado" queda clar que poc bàsquet hi va haver.

Un començament esperançador es va tornar ben aviat en un partit sense ritme i avorrit. És ben cert que Les Corts ja buscaven un ritme lent de partit i el problema va ser que nossaltres ens hi vàrem acoblar. Un marcador curtíssim de 14-7 en el primer quart reflexa exactament el que estava passant a pista: guanyàvem bé sense patir però amb un bàsquet de despropòsits i sense cap encert encistellador.

La segona part no va ser gaire millor. Van baixar les defenses però ni així millorava l'encert. Amb un 9-13 en contra de parcial marxàvem al descans amb un marcador de 23-20. Semblava que haguéssim acabat el primer quart i no que estiguéssim a la mitja part. A casa podem guanyar o perdre però anotacions tan baixes feia temps que no les vèiem.

Va començar el tercer quart i les coses no milloraven. La tasca arbitral, sense influir en el resultat, tampoc afavoria gaire res el joc. Un joc de despropòsits no ajudaven gens. Joc gens vistòs i el millor el que dèiem: el 15-11 de parcial que obria una mica el marcador, 38-31.

I el darrer quart tampoc va canviar una dinàmica rància de partit. Això sí, el 18-10 feia justícia, no ho negarem pas, del que es veia a la pista. El 56-41 deixava palès el poc bàsquet existent. Però com deia el nostre entrenador, si algun partit havíem d'anotar poc potser millor que fos aquest. Si ho mirem objectivament 15 punts d'avantatge amb un marcador tan curt no és mala renda.

Tot i així hem perdut una mica la frescura i ritme que havíem vist en els primers partits. Independentment de les victòries o derrotes, l'equip jugava bé (recordeu una bona primera part contra SESE, un gran equip, per no dir el millor del grup?). Però un 4-2 a aquestes alçades de Lliga ja hi hauríem signat la temporada passada oi? En un campionat curt amb 11 equips estar ara a la part alta sempre ajuda en aquesta Fase Regular.

Tenim equip i ens falta acoblar-nos encara. Ens falta fluidesa i creure més en nosaltres mateixos. Venen partits difícils (Força Lleida, Andorra). Cal posar-se les piles i anar entrant en joc. Sabem que ho podeu fer així que nosaltres estarem allí per donar suport com sempre. Salut i bàsquet.