diumenge, 10 de novembre del 2019

C.B.Molins - 59 Escolapis Sarrià - 38

Darrer partit de la primera volta de la Fase Prèvia a casa del C.B. Molins. Diumenge fred a les 9:00h del matí i constatar que les nostres noies avui no han vingut al partit. Primer i un dels pocs moments on les hem vist a la petita pista de Molins: en el salt inicial.


Seguidament i durant dos quarts, completament desaparegudes. I podem donar la culpa a la pista que era estreta i petita (però ho era pels dos equips) o la permissivitat inicial d'un nefast àrbitre en els dos primers quarts o al que vulgueu però dos parcials de 7-2 i 15-2 només denota el que ha ocorregut a la pista: ens han passat per sobre en atac, en defensa, en rapidesa, en intensitat, en joc, en tirs lliures, en rebots... en tot!


Després de veure la foto de l'equip aquest dos primers quarts (a les noies d'Escolapis de Sarrià encara se les espera) mirem una mica més enllà i fem una anàlisi global. Següents dos quarts: 4-4 i 3-3. Res a dir. Desencert per ambdues bandes però el peix ja estava venut.

Retorn de la mitja part. Un moment d'intensitat per part nostra en pista i un parcial de 0-6 que ha sabut parar molt bé els entrenadors de Molins. 6-10 de parcial retorna immediatament al següent per 10-6 per part de Molins.  I per acabar 4-4 en el setè i 10-7 en el vuitè i, per sort, darrer quart que deixava el conegut i lamentable marcador de 59-38.

Però això us pot semblar rabieta del cronista, però per sort el Lucas Bonmatí (Gràcies Lucas) ens ha passat les estadístiques del partit. És evident que amb 38 punts es va difícil, per no dir impossible guanyar un partit a Categoria A. És evident que aixecar un 22-4 dels dos primers quarts també. Per què si mireu la resta del partit seria un resultat de 37-34 traient els dos primers quarts. Com sempre diem es pot perdre, però no així.

Seguim. 54 pèrdues!!! Calen més comentaris. Tirs lliures: 6 de 25!! Un 26%. Només amb una mica d'encert (hem perdut 19 punts en tirs lliures) haguéssim ajustat el marcador. Cistelles de 2 punts: només dues jugadores per sobre el 50% i amb al voltant dels 10 punts. La resta desaparegudes... I no he repartit estopa als entrenadors (tot i que podria) perquè se m'acaben les ganes...


Esperem que aquest partit serveixi per fer-nos veure com NO s'ha de jugar un partit i com no s'ha de sortit a la pista. Cap tragèdia. Estem a final de la primer volta i portem un 4-1 i seguim co-liders, però esperem que el proper partit a casa l'Almeda el diumenge 17 de novembre a les 10:45 recuperem el nostre nivell i ganes. Perquè si no qualsevol equip ens pot guanyar aquí. Així doncs a entrenar bé i a jugar millor. I si busqueu la foto de l'equip, ja la teniu: és la segona de la crònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada