dissabte, 25 de març del 2017

Escolapis Sarrià Jr - 57 Vilanova - 55

I després de la derrota que hem tingut amb el Cadet (vegeu crònica), tocava que l'Àlex, Sam, Guillem i David passessin a ajudar al nostre Junior en un partit que es preveia difícil: C.B. Vilanova. Aquest equip feia unes setmanes ens havia apallissat per 32 punts de diferència a casa seva. A més aquest equip va segon en la classificació i just darerra estem nosaltres. Així que caldria donar la cara i posar tota la carn a la graella.

Avui teníem una plantilla ben reforçada, 12 jugadors, amb una gran notícia: el retorn de l'Iker Asensio, lesionat tota la temporada i que avui ha tingut els primers minuts. Felicitats Iker. Finalment tenim una imatge de la plantilla al complert!! La foto fa patxoca.

L'equip ha sortit ben posicionat. Potser fins i tot diria que hem enganxat al Vilanova que no s'ho esperava després del resultat d'anar. Amb molt bona aportació de tot l'equip hem pogut tancar el primer quart amb un marcador curt però favorable: 13-9. El segon quart ha estat més disputat i ajustat. Tot i l'encert en el tir exterior del David Díaz o l'Arnau Sánchez i les penetracions impossibles del Guillem Canaleta hem perdut el quart per la mínima: 13-14, deixant el marcador al descans en un 26-23 favorable.

Després de la mitja part la mateixa tònica: cistelles a ambdues bandes i errades també repartides. Per si calia emoció el 12-14 parcial deixava el 38-37 a falta d'un quart i amb tot per decidir. He arrencat el darrer quart concentrats i de la millor manera, eixamplant una mica el marcador i posant-nos sempre amb un avantatge entre els 3 i 6 punts. I el punt àlgid l'hem tingut quan el Guillem amb un triple ha posat el 49-40 que semblava definitiu.

Semblava que la feina estava feta. Però ja sabeu allò de no diguis blat fins que és al sac i ben lligat. Hem jugat un fatal final de partit, fallant en defensa, donant un 3+1 al contrari que els ha fet creure en la victòria i que ens podien remuntar el partit. Tampoc hem tingut el criteri que cal tenir en atac allargant les jugades quan l'avantatge era nostra. Hem patit fins al darrer segon però aquest cop la feina prèvia ens ha donat la victòria. Cal aprendre, doncs un partit controlat i que semblava tancat hem estat a punt d'anar a la prórroga o fins i tot de perdre'l en el darrer instant.

Felicitem-nos doncs i gaudim que ens hem posat segons en la classificació amb 6 victòries i 3 derrotes pel davant el propi bàsquet Vilanova que té ara 5 victòries i 4 derrotes. Seguim treballant i entrenant per poder consolidar aquesta posició de cara a final de temporada. Seria un bon resultat final doncs Bonanova, encara amb cap derrota sembla inabastable a aquestes alçades de campionat.