dissabte, 1 d’abril del 2017

Escolapis Sarrià - 69 Sagrat Cor Sarrià - 22

Tot i que el resultat oficial és de 52-22, aquest divendres les nostres pre-alevines d'Escolapis de Sarrià segueixen fent un pas més amb un altre gran partit a casa contra el col·legi Sagrat Cor Sarrià amb una gran victòria per 69-22.

Tot i que vam jugar el primer quart, com ja comença a ser costum, vam errar algunes cistelles fàcils i de manera reiterada sota tauler. Diem això per posar-li alguna cosa a millorar a un equip que va marcar un 14-5 de parcial ja només només arrencar el partit.

Aquest cop l'equip de Sagrat Cor eren moltes més jugadores i tenien més rotació que en l'anada a casa seva però la veritat és que nosaltres també, doncs estaven les 8 al complert i a tope. Un segon parcial de 10-6 favorable per posar el 24-11 al marcador feia justícia al joc que s'estava veient a la pista.

I just en el darrer quart de la primera part va sortir tota la potència de l'equip. Bé, sempre és difícil avaluar si va sortir tota la força o bé nosaltres, com sempre, vam seguir mantenint el mateix to durant tot el partit i va ser Sagrat que no va poder aguantar el ritme. Sigui com sigui, una impressionant Aina Ruiz amb 8 punts i dominant qualsevol aspecte del joc, tant defensant com atacant, ben ajudada en atac per la Laia Canaleta i l'Alejandra Bonmatí, amb 4 punts cadascuna, i per suposat per l'Aina Mir i la Sofia González en defensa, vam tancar un parcial de 16-4 per marxar al descans amb un 40-15 ja definitiu.

La segona part vàrem continuar al mateix nivell i si cal encara millor en defensa, doncs en els 3 quarts restants només ens van fer 7 puntets, deixant el sisè quart a Sagrat Cor a zero punts. Així doncs, amb parcials de 10-4, 10-3 i 9-0 vam tancar un partit on totes les jugadores van estar a un altíssim nivell i totes elles van anotar en atac. Fins i tot el Marcel, entrenador de l'equip cadet masculí d'Escolapis Sarrià, ens deia que veia un equip molt potent en totes i cadascuna de les jugadores.

Així doncs, seguim invictes amb 6 victòries i cap derrota i, tot i els dos partits ajornats, anem en puntuació segones, tot i que sembla clar que quan es juguin els partits en posarem primeres de grup, doncs Shalom té una derrota i Sant Miquel en té dues.

Res, a seguir gaudint d'aquesta temporada meravellosa i amb tan bon esperit d'equip, bon joc i victòries. Un equip molt ben consolidat, gràcies a la feina feta ja des de l'any passat per la Mònica i la Júlia i rematada espectacularment en cada entrenament i cada partit per la Júlia aquesta temporada.

Si a això hi afegim que l'altre equip de pre-alevines d'Escolapis de Sarrià també estan fent-ho molt bé (amb 5 victòries i 2 derrotes) podem dir que estem creant les bases per tenir un gran equip de noies de futur a Escolapis. Esperem amb il·lusió veure com evolucionen les nostres noies.

Ja no tenim més partits fins després de Setmana Santa, cosa que no esn permetrà gaudir de les nostre xicotetes. Una llàstima no poder jugar aquesta setmana cap dels partits ajornats que tenim pendents. Així que bona Setmana Santa a tothom i després un final de temporada apassionant.