dissabte, 18 de març del 2017

Vallirana - 46 Escolapis Sarrià Jr. - 52

Com que avui 4 dels nostres cadets han anat a ajudar al Junior d'Escolapis de Sarrià i, a més, no tenim partit fins demà a Terrassa, excepcionalment farem també la crònica de l'equip Junior dels Escolapis de Sarrià que han tingut una victòria treballada a casa del Vallirana.


El partit ha començat força malament. Es fallava tot a cadascuna de les dues cistelles però si cal encara molt més nosaltres. La veritat és que el camp no ajudava, semblava una pista de patinatge i això creava inseguretat. Per acabar-ho de fer moltes pilotes perdudes en atac i sense cap rebot en defensa donant segones i terceres oportunitats a Vallirana. Cap al final del quart ens hem entonat una mica més i hem pogut ajustant el quart amb un parcial de 18-15 en contra.


El segon quart ha estat una mica millor. Si bé en atac no hem fet cap meravella especial el que si hem fet és ajustar una mica millor la defensa. D'aquí poder deixar a Vallirana en tan sols 9 punts mentre nosaltres manteníem el nivell anotador del primer quart. Això ens ha permès posar-nos per davant just abans de la mitja part amb un 27-30.


El tercer quart ha començat i nosaltres es veu que encara estàvem fent el cafè de mitja tarda. Després de l'empanada inicial i aquest horrible inici del tercer quart, tot i canviar el Gio als 5 jugadors, ens hem tornar a centrar després del temps mort demanat. Aportacions pràcticament per part de tot l'equip en anotació atacant i només tenint una mica d'ordre en defensa, tot i que encara no controlàvem en absolut el rebot, hem aconseguint un altre parcial favorable per 11-14i anar al darrer quart amb un marcador de 38-44. Sis puntets d'avantatge que ens donaven una mica d'aire de cara al final.


I així ha estat. Ens hem aconseguit pujar 8 amunt i hem controlat l'inici del darrer periode. Ha estat una llàstima perquè en un parell d'atac podríem haver obert més el partit però no hem estat fins. Dos pilotes doblades del Guillem al Miguel ens han donat la tranquilitat a falta de dos minuts i ellls s'ha col·lapsat en atac. En resum un 46-52 final, marcador una mica curt, però victòria al final de tot. Avui sí, hem pogut fer una foto d'equip al final del partit. Us la deixem aquí.






1 2 3 4
IVAN 25 2 2
GUILLEM 6 7 8 2 17
ÀLEX 7 2 2
MARC 10 2 3 5
ARNAU 11 3 5 8
MIGUEL 12 4 4 6 14
DAVID 18 2 2
SERGIO 13 0
RICARDO 32 0
SAM 50 2 2
ESCOLAPIS
15 15 14 8 52
VALLIRANA
18 9 11 8 46


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada