dimarts, 7 de març del 2017

Joventut Les Corts - 61 Escolapis Sarrià - 55

Aquest passat diumenge un partit complicat contra Joventut Les Corts. Per acabar-ho de fer diumenge i a les 16:00h i ja sabem que sovint sembla que encara estem en migdiada i, és clar, a categoria A2 costa guanyar partits així.

Tot i així, si analitzem globalment el partit veurem que vam guanyar 3 dels 4 quarts. Per poc però els tres primers quarts van ser nostres. Però ja ens ha passat altres cops, i sobretot fora de casa, ens costa mantenir el ritme i la intensitat els 4 quarts. I, com us dèiem, en aquesta categoria a la que baixes una mica qualsevol et poc guanyar. El darrer quart amb un parcial de 20-10 va ser definitiu i va servir per eixugar i superar els 4 puntets d'avantatge que havíem aconseguit, treballat i suat durant els 3 primers quarts.

De totes maneres, jo aquest cop no vaig veure un partit dolent com m'han dit els entrenadors. Si bé és cert que potser no vàrem estar fins i sobretot en el primer quart i potser segon vam estar massa tous en defensa i poc resolutius en atac, globalment els 3 primers quarts vam saber portar-los bé i anar ajustant el marcador anant per sobre o per sota. Amb millor defensa haguéssim tret més avantatge que al final ens va fer falta. Massa pilotes fàcils en bloqueig i continuació per l'equip rival i tampoc vam tancar les penetracions.

Sí que és cert que el 20-10 del darrer quart va ser determinant. No vam saber jugar el final fora de casa i tampoc vam estar encertats en atac, potser a excepció del David Caballol que va fer un partit molt regular i amb una bona aportació de punts.

Costa. Tot costa. I un altre aspecte que ens va destrossar el darrer quart van ser les segones i terceres oportunitats que vam donar no tancant el rebot d'atac a l'equip contrari. Mentre ells no donaven opció en la seva cistella.

En fi, reflexions per aprendre i millorar i a encarar la segona volta on caldrà donar el millor de nosaltres mateixos per anar creixent a la categoria. Apart del Sant Just la resta d'equips estan tots igualidíssim i serà determinant l'aportació de TOTS els jugadors per poder tancar una fase regular amb èxit, tot i ser el primer any de cadet per la majoria de l'equip. En segona volta els equips ja ens coneixen i és clau la participació de tot l'equip amb les habilitats de cadascú per ser més imprevisibles i tenir diverses opcions especialment en atac però també per desdoblar-nos i garantir una defensa sòlida. Ànims i a per totes!!