dimecres, 15 de març del 2017

Escolapis - 68 Cerdanyola - 76

Si pensàveu que després de la segona derrota consecutiva ja no fèiem cròniques, estàveu equivocats. Si pensàveu que per dues derrotes deixaríem de confiar en el nostre equip, estàveu equivocats. I si penseu que el Cadet d'Escolapis de Sarrià està en crisi per dues derrotes, esteu equivocats també. Estem creixent i els números ho demostren. El nostre joc també.

Recordo que a inicis de gener vam jugar el primer partit, tots una mica nerviosos i ansiosos i a casa d'un tal Cerdanyola vam encaixar un 58-28 dolorós. Era el nostre primer partit a Cadet Categoria A2. 30 punts en contra no fa ni dos mesos. Avui, inicide la segona volta dela Fase Regular hem tornat a jugar contra el mateix equip i hem fet un molt bon partit tot i perdre 68-76. Hem fet 40 punts més que en aquella ocasió i només hem perdut de 8 contra un gran equip, amb molta rotació (12 jugadors) i amb molt d'ofici.

Res a dir i res a veure amb el partit del gener. Un primer quart intens amb anades i tornades i amb un gran marcador anotador: 23-24 en contra. Un segon quart igualadíssim on hem aconseguit treure el millor de tot l'equip i guanyar per 16-12 i posar-nos pel davant amb un marcador de 39-36. Semblava un partit d'ACB, en encert i en bon joc per ambdues bandes.

I una segona part on hem fet un tercer quart amb remuntada inclosa, guanyant un altre parcial per un puntet, 18-17 i deixant el marcador amb 57-53. Tot molt ajustat i pendent del darrer quart. I potser el que diré no tots hi esteu d'acord però a A2 la intensitat i nivell es durant tot el partit i tinc la sensació que arribem fosos, físicament potser però mentalment segur, al darrer quart. Cerdanyola és un gran equip i té 12 jugadors molt potents. Tenen més rotació que nosaltres i el cansament físic passa factura al cansament mental i a la inversa. Nois, res a dir. Tot i un darrer quart on un altre cop ens ha passat com al Joventut Les Corts (aquí parcial de 11-23), cal dir que aquest equip és molt més potent que el de l'altre dia i hem caigut donant-ho tot. I quan des del camp, des de la banqueta i des dels entrenadors es fa tot el que es pot no es pot demanar més a l'equip. Aplaudir l'esforç i a seguir lluitant sense defallir per una nova victòria.

I no, no estem en crisi. Estem en 3 victòries i 5 derrotes però ara venen un parell de partit que podem guanyar-los: Terrassa i Prat. No serà fàcil, no serà còmode, però estem segur que aquest equip continuarà donant la cara i no es deixarà anar per dos resultats on hi ha la derrota però per un marge molt estret i lluitat fins al final. A per totes el diumenge a Terrassa!!