dissabte, 25 de març del 2017

Escolapis Sarrià - 75 C.B. El Prat - 78

Res a veure el partit d'avui amb el partit de l'altre dia. Només una cosa: que hem perdut el partit. Però això ho trobo anecdòtic tenint en compte el joc desplegat i el bon partit que hem fet. Ja se´que segurament els que esteu llegint direu que no cal, però jugant com hem jugat avui tot l'equip no ens importa en aquest primer any de cadet per la majoria dels Escolapis de Sarrià perdre, i menys en una categoria A2 on no s'hi havia jugat mai.

Però anem a pams. Hem començat el partit bé. Bé però curiosament El Prat ficava tot el que tirava. Els percentatges d'encert en tirs de dos i de tres punts eren increïbles. Els hi entrava tot. Semblava que hi havia una mica de desesperació a l'equip. Es palpava. Però, excepte algunes errades puntuals en el marcatge defensiu insistim que no estàvem jugant malament. Tot i així un 13-23 al primer quart deixava preocupació.

Però no hem baixat el braços ni ens hem deixat endur pel nerviosisme. Hem seguint treballant. Hem ajustat la defensa en el segon quart i hem controlat molt millor el rebot defensiu. I tot i que inicialment El Prat ja seguit amb un encert fora de qualsevol estadística i s'ha posat 14 a sobre amb un 17-31, a poc a poc hem anat remuntant i hem acabat el quart, arribant a la mitja part amb un 35-37. Bona resposta de tot l'equip, sí senyor.

El tercer quart ha seguit la mateixa tònica. Altre cop una defensa que ens ha funcionat molt bé i que ha fet que ens anéssim mostrant en atac més lliures. I quan l'equip aporta tot ell fa que el rival hagi de defensar a totohom i no estar pendent d'un sol jugador. Això ha donat ales al Guillem que ha aportat 13 punts en aquest quart, mèrit de tot el joc col·lectiu. Un quart per emmarcar, 21-14 de parcial que obria una petita escletxa en el marcador: 56-51.

I hem arribat al darrer quart. Ells han sortit a per totes i dues pèrdues entre totes i entre mala sort ens han fet encaixar un parcial de 2-8 que ha permès a El Prat posar-se per davant. Però avui hem seguit en el joc i amb un bon esforç hem anivellat de nou el partit amb 3 triples consecutius. Seria un final a cara i creu i així ha estat. I, malauradaent, ha tornat a ser creu per la nostra part. Però res a dir. Potser ens ha faltat serenitat en el darrer minut, potser hem tingut un punt de mala sort en dos rebots perduts, però ens falta aquella experiència en els moments claus que avui ens han fet girar el marcador a favor del rival en el darrer minut. Seguirem lluitant i segur que això en el futur ens dona l'aprenentatge que ens cal per fer caure el partit cap el nostre costat. Només ens sap greu la derrota pels jugadors, però cal que, avui sí, sortiu amb la caa ben alta pel bon partit jugar. Res a veure amb la imatge de Terrassa.

Només per a que veieu que en categoria A2 tot pot passar l'invicte C.B. Sant Just ha perdut a la seva pista contra el Creu Alta Sabadell per 70-75. Sant Just invicte fins a dia d'avui i Sabadell, equip que nosaltres vam guanyar amb solvència a casa seva han constatat que en aquesta categoria tot pot passar i que igual que hem perdut avui podem guanyar qualsevol partit contra qualsevol rival. Molts cops la diferència són petits detalls. I allí estarem per millorar i seguir insistint.