dissabte, 23 de març del 2024

SAFA Claror versus Ademar Maristes i Claret

Encara estàvem pendents de la crònica del partit del passat dissabte 16 de març contra Maristes i ens ha vingut un partit sobtat en divendres, ajornat i corresponent a la jornada 16. Sí, el clàssic del barri de Gràcia contra Claret. I la temptació és anar directament a la crònica de SAFA Claror - Claret per haver estat un partit excepcional de bàsquet, però ens retindrem i farem quatre pinzellades del partit del passat dissabte contra Maristes.

El partit contra Maristes ja sabíem que era complicat. Molt bon equip, molt físic, molt ben treballat, amb un bàsquet clar i ben estudiat. Per alguna cosa van Top 2 de la classificació. molt sòlids. Tot i així, no vàrem fer un mal partit, al contrari. Excessiu el resultat final (70-83), doncs tot el partit vàrem estar per sota dels 5 punts i lluitant-lo i al final per intentar-nos apropar no va sortir i se'n van anar. Cal dir que ells ens havíen estudiat a la perfecció (saltant el 2 contra 1 quan rebia el Guillem, passant bé els bloquejos quan rebien els nostres tiradors, etc.). Un equip de Copa de la part alta de la classificació.

Però passem al partidàs d'ahir divendres contra Claret. Quin partidàs. Res a veure amb l'anada on Clareta a casa seva ens va masacrar en un dels pitjors partits nostres de la temporada (vàrem perdre de 34 punts). Ahir va ser una altra cosa.

Tot i així el primer quart no convidava a cap esperança. tot i un bon començament un 12-20 de parcial final ens posava ja -8 passats els primers 10 minuts. Però al segon quart van aparèixer el Víctor Carretero, estirant de l'equip (12 punts en el quarts), i un encertadíssim Adrià Arqué (que ja havia donat símptomes d'una millora significativa contra Maristes) per endur-nos un segon quart per  24-17 i deixant el marcador al descans en un 36-37 ajustadíssim. Insistim, joc de poder a poder.

El tercer quart no va defraudar les expectatives de joc i bàsquet. Tot i així el 11-15 posava el 47-52 perillós per nosaltres al final del tercer quart, amb un triple final de Claret que ens feia mal.

Això no s'havia acabat. 2 triples seguit de l'Adrià i 2 cistelles del Roger Abelló ens posaven amb un 59-61 a falta de 2 minuts i poc més. Bàsquet, bàsquet, bàsquet. Gaudirem fins al final.

I en un final no apte per hipertensos ni amb dolències cardíaques, va aparèixer el Guillem Canaleta per ajustar encara més el marcador (65-66). Però claret no havvia dit la seva darrera paraula i els tirs lliures posaven el 66-69. Complicat. Faltava 1 segon quan el Víctor va tirar un triple per empatar el partit i li varen fer falta clara que ens portava a la línia de tirs lliures de nou. VICTOR!! Res a retreure! Per errar els tirs vol dir que estaves disposat a tirar-los. I si estàvem allà al partit era gràcies al partidàs que t'havies marcat a la primera part. Així que cap alt i orgullosos de tenir jugadors com tu, que lideren i s'ofereixen en moments complicats. Nosaltres som uns senyors i felicitem a Claret.

Derrota per la mínima, però en el partit jugar poder  apoder contra el Top 3 de la classificació. Orgullosos de SAFA Claror. Així doncs seguirem el partit a partit i recolzant l'equip a muerte!! Força SAFA!!!