divendres, 10 de maig del 2024

Minguella - 77 SAFA Claror - 54

Penúltim partit de la temporada i també penúltim partit a Copa Catalunya malauradament. Aquest passat diumenge 5 de maig anàvem a Badalona per jugar contra el Top4 de la nostra lliga. Partit que es preveïa molt complicat contra un equip molt sòlid, molt físic i molt ben treballat. Idees molt clares i tot molt ben planificat i organitzat.

I nosaltres? Doncs una mica en la tònica de la temporada. Tres dels quarts a un nivell per mantewnir-nos en el partit (amb parcials de 21-19, 19-2 i 21-16) però com ja és habitual no ho podem mantneir durant tot el partit.

En aquesta ocasió un altre nefast primer quart ja ens condemnava a estar per sota de 13 punts en finalitzar el primer parcial: 23-10. Tampoc ajudava en excés, tot cal dir-ho, la baixa del Víctor Carretero, una peça fonamental per aquest equip tan defensiva com ofensivament.


Més enllà d'això altres mals que ja coneixem. No fotem un triple ni que ens matin: 3 de 16 (18%). A més un munt de pèrdues no forçades per precipitació i males passades. si això li summem que ens vàrem deixar 11 punts en el tir lliure (15 de 26 amb un 57% d'encert) doncs es pot anar explicant una mica la diferència final en el marcador.


També tenim en els quarts que vàrem competir brots verds. Una alegria veure la bona feina del Dani Valdés en el partit després de totes les lesions que ha arrossegat aquest any (5 punts amb un triple i una cistella i com sempre brillant en defensa). Contents de tornar veure a pista al Víctor Guerrero amb un encert pràcticament total en les 13 minuts que va estar en pista (MVP de l'equip).


Podem destacar també el Guillem (18 punts, amb 2 triples) amb bon to en aquest final de tmeporada i molt regular en anotació i assumint galons a falta del Víctor Carretero. I també el creixement del Jota amb 11 punts i fent bona feina dins la zona, que considerem que poc vàrem explotar.


Ara que anem tancant la temporada, una paraula pels supporters. Sense defallir, sigui a casa o fora, incansables recolzant a l'equip! així ha de ser. Visca el SAFA manque pierda, com diria un bètic.

I poca cosa més! Esperar-vos aquest dissabte a cas aper tancar la temporada i fer-nos una foto de família. Un any a Copa Catalunya que hem gaudit i patit alhora però que mantenim una de les coses més importants: el bon ambient del supporters i el gran ambient i companyerisme dins l'equip! Salut i bàsquet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada