divendres, 1 de març del 2024

UE Mataró - 79 SAFA Claror - 68

Com diria un amic meu: "Aquest partit ja l'he vist!". Dic que ja l'he vist perquè a casa del Mataró vàrem tornar a cometre els mateixos errors que altres vegades: un primer quart lamentable. Lamentable, no tan per la manca d'encert (només 14 punts) sino per la manca de defensa (26 punts encaixats). I això ens condiciona tot el partit anant a remolc.

Si bé és cert que auí cal posar-hi dos punts diferents més a la nostra contra: el gran encert de Mataró en el primer quart (però també durant tot el partit) en el triple. Només en el primer quart vàrem rebre 4 triples. I el seogn la lesió del Jota en l'escalfament que ens va deixar sense defensa ni rebot en molts moments del partit.


La resta de quarets no varen ser especialment espantosos. Tenim un 15-13, 26-20 i 12-21 que ens haguéssin fet anar a un altre partit però no podem separar els quarts ni molts menys el primer, clar.

Però també deia que aquest partit ja l'he vist per l'arbitratge de la segona part. Un cop més qualitta lamentable amb prepotència, la pitjor combinació. La veritat ja cansa una mica i crec que ens estarem de continuar indicant, més enllà d eles victòries o derrotes, que la Federació s'hauria de fer mirar o revisar el nivell a totes les categories però en aquesta en especial.


I què més podem dir-vos? Doncs que seguirem, persistirem i intentarem millorar, no? Un 18 de 30 en tirs lliures (60%) tampoc ens permeten ser massa optimistes si perdem 12 punts des de la línia de personal.


Alguns brots verds amb un bon Adrià des de la línia de tres, els 16 punts del Guillem o els 13 del víctor sempre donant-ho tot, però necessitem molt més si volem optar a guanyar partits. Més continuïtat, més regularitat i més consistència. Ànims per sobre de tot! Salut i bàsquet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada