dilluns, 11 de març del 2024

Girona - 66 SAFA Claror - 75

Ahir a la tarda teníem una bona oportunitat davant el Girona. Una de les darreres de pujar-nos a l'esperança de la salvació. Per sort nostra, el Girona tenia algun dels seus titulars jugant a l'EBA. Però per altra banda partits a fora de casa sempre molt complicats. A veure com ens ho faríem aquest diumenge a les 16.30 a casa del Girona.

La cosa va començar bé, que ja és u punt amb el nostre habitual inici de partits. Fins al 11-15 i el temps mort demanat per girona la cosa pintava força bé. Passat el temps mort ens vàrem empanar una mica en defensa i en un tres i no res passavem al 18-15 per acabar el quart amb un 20-17 desfavorable. Calia estar atents.

Però un segon quart molt ben jugat per la nostra part, aquest sí, ens posava el 33-41 al descans. Bé, molt bé. I en el millor moment. Parcial de 13-24 amb una anotació coral de tot l'equip. Més quarts com aquest volem veure.

Però no podem tenir un partit mínimament tranquil mai. Empanada monumental a l'arencada del tercer quart passant del 33-41 al 45-43!! Un parcial de 12-2 que deixava el partit totalment obert de nou. Per no ficar no fotíem ni els tirs lliures. El Guillem que és una assegurança de vida en això un pèssim 4 de 10 en tot el partit. I vàrem acabar amb un 47% (10 de 21), ni un junior interterritorial fa aquest percentatges. Tot i així la sang no va arribar al riu i vàrem salvar els mobles amb un 20-13 de parcial i deixant el partit a decidir al darrer qaurt: 53-54.

Amb un altre inci on els errors es veien més que els encerts en ambdues cistelles, va sortir al rescat el Roger Abelló primer i el Guillem Canaleta i el Víctor Carretero després. Però en un partit amb 63-65 a 3 minuts del final cal destacar el treball incansable de l'Arnau Janer en aquest rush final de partit. 4 punts consecutius posaven el +6 a falta de 2 minuts. Després d'un triple del Girona, va venir un robo del Guillem i contratac que posava el 66-71.

El Juli no ens va fallar amb els tirs lliures (un que no té deures) i posava el 66-73. Però llavors ja amb la victòria a falta de 6 segons ens anàvem a jugar l'average, que mai se sap. I qui no sino l'Arnau va rubricar una victòria per +9 deixant una gran sensació al final del partit.

Vinga! Una victòria que anima a afrontar amb més ganes que mai aquests 8 darrers partits de Lliga. el que hagi de passar passarà però no deixarem de lluitar-ho. Avui dilluns això sí a tirar putus tirs lliures i posats a fer algun triple que el 15% tampoc no és digne de Copa, nois!!! Salut i bàsquet.