divendres, 1 de març del 2024

Escolapis Sarrià - 70 Martorell - 37

Segona victòria consecutiva contra un equip que allà al seu camps ens va costar Deu i ajuda poder-lo guanyar. Finalment només el vàrem guanyar de 6 punts! També és cert que vàrem fer un partit bastant lamentable a l'anada. Veuríem que tocava aquest dissabte.

La veritat és que vàrem sortir relativament bé però, com ja acostuma aser costum, amb un encert molt baix en cistelles que hauríem de ser fàcils. El joc ofensiu relativament bo, l'encert relativament dolent i la defensa prou correcta. Tot aixo ens va portar a un 16-9 de primer parcial.

El segon quart sí que vàrem estar bé. Una defensa encara més pressionant, moltes recuperacoins i moltes cistelles senzilles. bon joc, bon ritme tal i com demostra el 21-7 de parcial que posava el 37-16 al descans. Això anava per bon camí.

Però esn va sortir un tercer quart per oblidar. Semblava que s'havia acabat el partit. Un joc de despropòsits només superat pel lamentable encert en la línia de tir lliure: un altre, i no ens cansarem de dir-ho, 10 de 27 al final del partit (un 37% i jugant a casa!!) per deixar-nos pel camí 17 pùnts de res!! el 16-12 no fa justícia del pèssim quart jugat però clar, l'avantatge era clar i el partit no corria riscos. Difícil tasca la dels entrenadors intentant demanar concentració i eficàcia...

Per tancar el partit un quart una mica més digne, un 17-9, per tancar el 70-37 ja conegut. ens trobem a mitja taula de la classifcació, frec a frec amb JAC Sants i sense patir per la part baixa. De tota manera, ara ens venen partits exigents (SAFA, Sedis, Igualada...) que si juguem com vàrem competir a la primera volta alguna victòria ens hauríem d'endur. Només així podriem aspirar a pujar cap a la part alta de la classificació. Salut i bàsquet.