divendres, 8 de març del 2024

SAFA Claror - 53 Escolapis Sarrià - 62

Victòria de prestigi a casa del SAFA Claror, un equip top 3 de la classificació i que a casa nostra ens havien guanyat bé. Potser es varen confiar però el primer parcial de 11-13 ja va ser ajustat. La clau potser va ser el 11-23 de segon parcial a favor nostre que va decantar molt el partit ja a la mitja part: 22-36.

Tot i així el tercer quart va ser molt més disputat i SAFA Claror ens va pressionar al màxim. Un 21-13 feia que s'acostessin força al marcador, 43-49, però encara manteníem l'avantatge d'anar pel davant en el marcador durant tot el partit.

Així va ser. Un darrer quart més curt en punts, 10-13, va fer que al final ens enduguéssim una bona victòria en un camp dels més difícils de la temporada i per un +9. Gran millora del joc i seriositat i un pas endavant en un tram final de la Fase Regular que, com dèiem a la crònica, passada ens venien 3 partitis molt complicats (SAFA, Sedis i Igualada) i de moment una victòria ja és tot un èxit que ens consolida a mitja taula i potser amb més opcions de mirar amunt que mirar avall. De nou els propers partits ho determinaran. Salut i bàsquet.

Demà un partit complicat a casa amb una rotació curta. Però també vàrem anar a La Seu molt justes de jugadores i vparem fer un dels millors partits de la temporada. Així que ànims!!