divendres, 27 d’octubre del 2023

SAFA - 71 Mataró - 72

Tornem a fallar més que una escopeta de canya i per segon dia hem de tirar de les veus per comentar el partit. Aquest cop sense vídeo per poder-lo veure parlarem de les sensacions del partit a casa contra un clàssic: el UE Mataró.

Les sensacions de veure per l'app del mòbil un parcial inicial espectacular: 33-18. Amb un recital de 5 triples, de 9 punts del Guillem, de 11 punts del Carles... Les sensacions de pensar en la distància que això estava ben encarrilat, però mai fet perquè ja sabem que a Copa Catalunya et despistes i els rivals ja estan de nou aquí.

I de un 33-18 vàrem passar a un parcial del segon quart de 13-16. Podem pensar baix, sí, però podem dir que tancant una gran primera part tot i baixar l'encert. Marxar al vestuari a la mitja part amb un 46-34 al marcador hem de dir que gran primera part.

Però quina segona part ens va sortir! Un tercer quart de 19-25 ja feia aixecar totes les alarmes. Poc a poc Mataró s'anava acostant i després del descans ja no semblava que fóssim el mateix equip. 65-59 més enllà de portar un +7 d'avantatge no reflectia les sensacions.

I lamentablement així va ser. Un darrer parcial catastròfic de 6-13 (difícilment guanyarem un partit a Copa Catalunya anotant tan sols 6 punts en un quart) varen col·lapsar a SAFA. Una llàstima perquè vàrem tenir la darrera opció de guanyar. De fet el partit podia haver ciaugt d'una banda o d'una altra, però el fet és que clarament vàrem perdre la concentració, vàrem anar de més a menys i malauradament ho vàrem pagar. molta tristor entre els jugadors i també entre el públic.

Però bé, 2-2. Només portem quatre partits. Queda tot., tot i més. A seguir jugant una categoria difícil a seguir aprenent de les errades i, sobretot, no tornar-les a repetir. Després les coses podran sortir millor o pitjor però cal anar creixent i acoblant tot l'equip. Ànims!!