divendres, 3 de novembre del 2023

Artés - 74 SAFA Claror - 67

Ho sabíem. La pista d'Artés sempre ha estat una pista molt complicada. Aquest cop tampoc ha estat una excepció i, tot i haver estat força bé, especialment en la primera part al final hem acabat patint i caient a casa seva. Una derrota possible però l'actitud de l'equip ha estat bona i no hi ha massa similituds amb els anteriors dos partits.

Bon partit els dos primers quarts, aguantant les embestides de l'Artés. Parcials de 17-23 i de 14-14 ens posaven amb un 31-37 a la mitja part.

De nou un altre tercer quart dolent ofensivament (només 11 punts) feia capgirar l'avanatatge cap a l'equip local: 54-38. No estem fins de 3 punts i això ens penalitza. Ja entraran però els percenatges no són per tirar coets precisament. Si això li sumem 29 tirs lliures d'Artés versus 19 de SAFA i un parell de tècniques potser massa caseres, tot i un darrer quart molt equilibrat, parcial de 20-19, va fer que el resultat fos aquest -7 que veiem al marcador final.

Seguim! Sisplau, seguim! No abaixem el cap! Aquest cap de setmana nova oportunitat d'anar creixent i agafant el to contra el Girona a casa nostra. Ens hem de fer forts a casa. Però sense nervis, sense pressió i sí amb màxima concentració tots els quarts, tot el partit. Estem a Copa. Ningú va dir que seria fàcil. I lluitem cada partit. Si ho fem així l'encert tornarà i les victòries arribaran. No hi ha cap dubte. La lliga és llarga amb 14 equips i només portem 5 jornades de les 26! així que amunt i força bàsquet i força SAFA!