dimarts, 3 d’octubre del 2023

Diagonal Mar - 53 Escolapis Sarrià - 58

Ja era el segon partit que ens perdíem (aquest cop per feina) i no podia ser que tampoc hi hagués crònica. Així que entre el Twitch del gran David Mulas, l'acta del partit i alguns comentaris farem el que podrem. Tot això per poder gaudir de la primera victòria del nostre Júnior femení a la Categoria Interterritorial aquesta temporada 2023-24. He sentit que feia calor al pavelló...

Primer quart va coençar molt igualat. La Carla Peiró molt endolladada i endollat (5 punts seguits) i un partit d'anada i tornada que es diu. Al final del quart se'n varen anar una mica però el parcial va quedar de 14-9.

Però a la que vam afinar una mica...quin segon quart!! Una Laia Canaleta amb 10 punts en el quart es va buidar i va liderar un 13-23 de parcial d'aquest quart permetent agafar un avantatge que feia trontollar tot el partit: 27 - 32. Fantàstic.

Però Diagonal Mar és un senyor equip i no havia dit la seva darrera paraula. De cap manera va baixar els braços i, de fet, en el tercer quart, va acostar-se i fins i tot posar-se un punt per davant al marcador. Finalment, amb una Aina Mir espectacular, el parcial de 16-13 ajustava molt més les coses pendents del darrer quart del partit: 43-45.

Els aprenentatges de l'any passat van servir per alguna cosa i al darrer qaurt ho vàrem donar tot. Parcial curt 10-13 però suficient. joc coral, puntet a puntet, tothom aportant... Marta, Aina, Laia, Carlas (Erroz i Peiró), Laura... i victòria de prestigi a fora de casa!!! Bona feina Borja i David! Aquest equip creix...

I com que amb les preses no tenim foto final agafarem la de la primera jornada i ja farà la feina (com que no vàrem fer crònica). Això sí a la propera, contra Mollerussa a casa a les 16.00 del proper dissabte no fallarem!!