divendres, 27 d’octubre del 2023

Martorell - 43 Escolapis Sarrià - 48

Hem anat de bòlid durant toa la setmana i encara que tard, teníem pendent la crònica del darrer partit de les nostres Guerreras a fora de casa. Partit del passat diumenge a les 4.00 de la tarda a Martorell. Teníem el retorn de la Sofia Gonzalez, però la baixa de la Silvia Mulas. També ens faltava la Laura Portabella però després d'una llarga lesió d'un any també teníem a la Inés Guitart per ajudar a l'equip.

Ja en el primer quart es va veure que seria un partit molt trabat. Ritme estrany i moltes anades i tornades i poc encert per ambdues bandes. Un parcial de 7-10 ens posava per endavant però errant cistelles fàcils i també prepocupats perque una bona anotadora, la Silvia Gibert, de seguida es carregava amb dues faltes.

No varen canviar gaire les coses en el segon quart, potser només una mica més d'encert en l'anotació. Però també per part de Martorell i amb un 16-13 de parcial feia que marxéssim al descans amb màxima igualtat: 23-23. Ja es preveia que aquest seria un partit per patir fins al final.

Tercer quart. Seguíem contagiades del ritme de Martorell i no ens sortíem d'aquí. El partit amb màxima igualtat. Un latre parcial paupèrrim de 10-11 ens posava tan sols un punt per davant a falta d'un quart: 33-34. Les espases en alt i tot per decidir quan tan sols ens quedaven 10 minuts de partit.

I aquí va sortir un final d'infart però espectacular. Què podem destacar de tot el que va passar? Primer una defensa espectacular de la Sofia sobre la seva número 12, acompanyada d'una cistelleta que valia el seu pes en or. Ben tornada, Sofia. Després una Aina Mir que, no tan sols pels 2 puntets del primer quart, sino per la seva consistència durant tot el partit (màxima anotadora de l'equip amb 10 punts) aportant i molt.

També cal destacar l'alternnaça de les dues direccions de joc: la Carla Clemente i la Laia Canaleta van dirigir i aportar (Laia 9 punts en el partit,important amb lo minso que es va quedar el marcador). Però tal vegada la cistella decisiva va ser la de la Carla Peiró, que ja estava quallant un bon partit jugant amb força i impetu però amb criteri. Quan estàvem 3 punts amunt ja entrant en els dos darrers minuts un fantàstic triple després de l'assistència de l'aina Mir (gràcies a la reportera Vivian per copsar el moment) ens posava 6 punts per davant i pràcticament sentenciava el partit: 40-46.

En fi, no especialment bon partit, no gaire ben jugat però sí guanyat. ens posem 3 victòries a 1 derrota i ara ens venen dos partits complicats contra equips que, a priori, estan a dalt de la taula classificatòria després de 4 partits de Lliga: SAFA Claror a casa nostra i la següent viatgem a la difícil pista del Sedis La Seu. Agafem forces i a veure si recuperem a les jugadores lesionades. ànims Silvia Mulas i també a la Carla Clemente que es va fer mal a la ma durant el partit. Ah, i felicitar a la Carla Erroz MVP del partit gràcies a la relació minuts jugats i punts anotats!!