dilluns, 2 d’octubre del 2023

SAFA Claror - 76 UBSA - 62

Segon partit de Copa i segona victòria! Debutàvem a casa contra UBSA (sant Adrià) un equip sempre de prestigi i que de ben segur ens posaria les coses difícils. De fet, no hi ha partit senzill a Copa Catalunya. Però en aquest segon partit, a diferència del primer, SAFA Claror va estar a un alt nivell en els 4 quarts. I d'aquí la treballada victòria aconseguida.

Però com dèiem vàrem sortir endollats, endolladíssims. Primera part amb defenses per sobre dels atacs i 13-11 de parcial. Lluitat de poder a poder però sense perdre-li la cara en cap moment. Agunataríem aquell nivell de concentració i aquest ritme de partit? Això és la Copa. En el segon quart així ho va semblar. Tot i que semblava que podíem obrir una mica le marcador, un temps mort d'UBSA va tornar a deixar les coses igualades a final de 2n quart: 19-17, marxant al descans amb un 32-28 ben merescut.

El tercer quart era el passat any el que més ens costava entrar en joc. Però aquí un triple de l'Arnau i un del Rodrigo (ja el tercer en el seu compte) desencadenaven un parcial 12-2 que feia aixecar totes les alarmes a la banqueta d'UBSA, sobretot després d'un espectacular mate de Mr. Carretero. Però tot i que UBSA , després del precepctiu temps mort intentava redreçar la situació, un 2+1 del Dani, seguit d'un triple seu també, deixava un avantatge de +12 al final del tercer quart. Pintava molt bé.

I al darrer quart no hiha haver-hi sorpreses. Més enllà que el Jota es va apuntar a la festa amb un altre mate i el Roger (menja pasta per dinar, company) amb un criteri i gran selecció de tir anotava un parell de triples tot va anar pel bon camí. Amb el típic reguitzell de faltes dle final del partit el que el Guillem es va encarregar de transformar (8 de 9 en tirs lliures avui) vàrem tancar un partit rodó. Així es veia en la cara de satisfacció del Bernat i el seu equip.

Que no falti el bon humor i millor ambient de vestidor i contents d'arrencar a Copa amb dues victòries. Ja vindran moments complicats. Ara gaudim i seguim!!