dilluns, 9 d’octubre del 2023

Escolapis Sarrià - 90 Mollerussa - 34

Bon tercer partit del nostre Júnior femení Interterritorial a la Lliga. Aquest dissabte ens tocava a casa contra el C.B. Mollerussa i en aquestes primeres jornades mai se sap exactament de quin peu calça encara cada equip. Però més enllà del que fa cada rival, el més important és com juguem nosaltres i està clar que estem jugant i creixent a la categoria.

Ahir començaven amb tant sols 9 jugadores de camp però de seguida es va veure que estaven posades al partit. Bona defensa i força fluidesa en atac i jugant amb confiança. Després d'un parcial de 10-2 l'equip de mollerussa va haver de demanar el seu priemr temps mort però el quart va seguir de la mateixa manera. Primer quart amb 20-9 i l'única cosa que esn preocupa era la quantitat de faltes personals doncs els àrbitres eren estrictes i pitaven qualsevol mínim contacte.

Si el primer quart va ser bo ofensivament el segon va ser excepcional: 25 punts!! Aquí aportava tothom: Laia, Marta, Gibi, Laura, Carla Peiró, Carla Clemente, Carlota... i les que no anotava ja ho havien fet al primer quart (Carla Erroz i Silvia Mulas). Havíem après el tema faltes i estàvem molt més atentes per evitar faltes tontes. Total un parcial de 25-9 que posava un 45-18 al marcador i sentenciava el partit a no ser d'una davallada en la segona part.

Ara el repte era seguir jugant igual, amb la mateixa solvència tot el partit. I així va ser. tot i tenir un començament de quart més erràtic al final un altre 17-6 deixava clara la superioritat en el joc de les locals i posava el 62-24 al marcador.

I vàrem acabar a tope (potser soc jo però veig una bona preparació física aquest any de moment). Un altre parcial de 28-10 deixava el definitiu 90-34 com a resultat final. Bé, 3 partits amb un balanç de 2 victòries i 1 derrota segurament ja l'haguéssim signat abans de començar la temporada. Veiem un equip molt ben treballat i amb confiança. Sabem que vindran equips forts segur (Manresa, Jac Sants, etc.). Però de moment gaudim del bon joc, el més important de tot.

Per acabar només agrair al Guillem Canaleta que pugués donar-nos un cop de ma i portés a l'equip, un dia on ni el Borja ni el David podien ser-hi i no es va poder canviar la data. De fet, ja sabem que el nostre entrenador és raret i no comunica oficialment les coses però nosaltres l'estimem igual. Són llargs els tentacles de la premsa i clar, les xarxes d'avui en dia hi trobem la informació calenteta calenteta. Així que: Felicitats pel casament Borja!!!

Ah, la guapíssima del costat NO és la núvia. És una tal Júlia Espinar, la nostra estimada ex-entrenadora!!