dimarts, 10 d’octubre del 2023

Claret - 78 SAFA - 44

Complicat saber per on començar aquesta crònica. Complicat en un partit que va començar amb quasi 45 minuts de retard esperant les dues prórrogues del partit anterior. Complicat l'ambient que sempre hi ha a Claret per l'equip rival, nosaltres, complicat i nervis. Complicada la rivalitat gracienca i amb un equip on havíem jugat i perdut feia uns dies al Torneig Vil·la de Gràcia.

I tot i que el primer quart el vàrem salvar amb un parcial de 14-10, el segon va ser la devacle total. Un parcial de 24-5 es va deixar completament fora de joc i abatuts. Si va ser molt dur veure-ho des de fora la pista, imaginem que més difícil va ser patir-ho des de dins.

La segona part vàrem intentar reaccionar. Però 23-15 i 17-14 van acabar d'aplastar-nos en vida amb un Claret desmelenat on li sortia tot i a nosaltres res.

Però, més enllà del joc, més enllà del resultat, més enllà de la imatge, recordem que això NOMÉS és un partit. qui no hagués signat abans de començar la Lliga a Copa Catalana i de saber que ens havíem d'enfrontar amb Santa coloma, Sant Adrià i Claret que després de 3 partits anéssim 2 victòries 1 derrota? Sisplau, mirem més enllà!

Mirem que tenim dues setmanes fins al proper partit. Mirem que anem 2-1 a Copa i que el nostre següent repte és Mataró a casa el dia 21 d'octubre. I que això no acaba més que començar i la Lliga serà llarga dura i hi haurà bons i mals moments. I un equip es pot consolidar a la categoria si sap gaudir de les coses ben fetes quan guanya i aprèn de les errades quan perd.

Ni érem els millors després de dues victòries de prestigi contra Santa coloma a casa seva i a UBSA a casa, ni som els pitjors quan perdem de 30 contra Claret a casa seva. així que a aixecar el cap, a entrenar bé, a recuperar-se físicament i mental i en 11 dies esn tornem a veure!