dimecres, 2 de novembre del 2022

SAFA Claror - 70 JAC Sants - 65

Partit estrany en que vàrem viure el dissabte 22 d'octubre. D'entrada un partit amb molt poc encert nostre on no ens entrava res. Només cal dir que inicialment portàvem una ratxa de 0 de 8 en triples. Es va trobar a faltar la baixa del Roger Abelló.

Si a tot això li sumem un arbitratge completament lamentable (ja no parlem de pitar a favor o en contra sino de no tenir nivell per pitar a primera catalana) van acabar de desquiciar als jugadors i el caos va ser terrible i vàrem acabar anant pràcticament tot el partit per darrera en el marcador.

Cal destacar l'encert del Bernat Carrillo que amb els seus triples (únics que havíen entrat fins al moment) donava un punt d'encert i no permetia que JAC Sants se n'anés en el marcador. 3 triples de 4 intents!!

Un altre destacat va ser en Juli Antolí no tan sols pels seus 11 punts i percentatges d'encert sino per tota la feina defensiva i el treball realitzat.

Finalment quan el partit estava més que igualat, amb 58-59 al marcador a falta de 4 minuts, en Guillem Canaleta va fer un pas endavant i va anotar un triple, en la següent jugada va posar un tap defensiu molt bo i va fer 2 cistelles seguides posant el 65-59 en el partit! Determinant per acabar guanyant un partit que s'havia posat molt coll amunt per tots els condicionants.

Al final un 70-65 que no pot amagar un partit de patiment, més enllà de l'arbitratge i que ens ha de servir d'avís seriós. Cal millorar per seguir allí dalt i no perdre la situació de privilegi en la que ens trobem a la classificació i, sobretot, que no sigui per demèrits nostres més que mèrits del rival.

El proper diumenge a casa del BAM més, després de l'aturada del pont de Tots Sants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada