diumenge, 13 de novembre del 2022

SESE - 53 Escolapis Sarrià - 50

He arribat tard, però tampoc m'ha calgut veure més per indignar-me. Quina llàstima de partit i no precisament per les nostres noies que, com darrerament ens tenen acostumats, han fet un partit mot bo i molt ben treballat. Però hi ha hagut dos factors clau que no ens han deixat guanyar el partit, o potser n'hauríem de ditr tres per ser justos.

En primer lloc, la zona que ens han plantat durant tota la segona part, durant els 3r i 4t quart sencers SESE. Sí, ja ho sé: és legal, per això està i cadascú pot fer el que vol però tots sabem que la zona en aquestes categories fa que el joc perdi qualitat i les noies no creixin com passa en una individual. Doncs sí, un dels factors que no hem sabut atacar i ens ha tombat molt el partit. Cal treballar aquest aspecte! Ja ens va passar a Tarragona.

Un segon factor, i no els estic posant en ordre d'importància (aquí cadascú que valori el que ha vist o intueix) han estat els tirs lliures: 9 de 28, un trist 32%. Només fent un 50% haguéssim guanyat el partit. Amb equips que peguen si perdonem els tirs lliures passa el que passa.

 

I deixo pel final el lamentable arbitratge que hem rebut avui. No sé perquè tenen dos arbitres en aquesta categoria si un ja decideix ell sol el partit. I no són sensacions. En el darrer quart l'amic alt ens ha pitat 7 faltes seguides i cap a SESE. Ahí lo dejo. I nosaltres hem fet en total 17 faltes en tot el partit. L'altre àrbitre s'ha inhibit. Bé no, no és així quan li han arrencat els braços a la Laia a la darrera jugada li ha pitat pasos. Fantàstic! Doncs què voleu que us digui: han estat determinants? Doncs clarament. Només li ha faltat al colega treure de banda o anar a tirar els tirs lliures de SESE. Per cert, us havia dit que estic indignat?

Per suposat, si algú m'ha interpretat malament, cap queixa i total reconeixement a les noies de SESE. Com les nostres, ho donen tot a la pista i lluiten cada partit i cada pilota en una categoria que als que estem a baix ens és complicat (demano disculpes si algú ho ha estès malament i dir que no acostumo a deixar publicar comentaris al blog amb insults, per això els modero).

Però nosaltres a lo nostru! a seguir jugant i les coses al final sempre es posen al seu lloc. Veurem la tornada, perquè a aquest equip a casa el podem guanyar clarament, si ve algú a pitar clar. Salut i bàsquet i no us perdeu el proper dissabte un emocionant Escolapis Sarrià - JAC Sants a casa.



3 comentaris:

  1. Gràcies per l'afegit perquè crec q els comentaris en lo q feien referència a com juga el sese eren bastant desafortunats. Sort

    ResponElimina
  2. Tota la raó. En cap cas volia posar en dubte ni qüestionar a les jugadores. I gràcies pel comentari. Sempre intentem publicar tot elq eu estigui dit de manera correcta tot i que tinguem punts de vista diferents.

    ResponElimina
  3. Tinc l'acta davant meu. A l'últim quart se us assenyalen cinc (no set) faltes, quatre a la mateixa jugadora, una al SESE (no cap).

    ResponElimina