diumenge, 6 de novembre del 2022

BAM - 71 SAFA Claror - 72

A aquest mon hem vingut a patir, però no pensàvem que tant. No pensàvem que, darrerament, partit que juga SAFA Claror comença adormit i després es posa les piles i ens fa patir fins al final. Això algun dia no molt llunyà ens portarà alguna derrota, i serà merescuda.

I així ha començat el partit. Amb el Basquet Ateneu Montserrat (BAM) amb un 7-0 en menys d'un minut i nosaltres encara pensant que estàvem al llitet o a la roda d'escalfament, que ve a ser el mateix. I això no fa res més que empoderar a l'equip rival i clar, a BAM li han començat a entrar els triples més inversemblants. Total un nesfast 24-14 de primer quart per no saber ni que havíem arribat al Pavello de l'Espanya Industrial.

Tot i que el Roger i el Víctor ens intentaven mantenir en el partit, el segon quart ha seguit igual o pitjor. BAM ens doblava en ganes, en intensitat, en rebot , en tot. Un altre parcial per oblidar de 18-15 ens feia treure els colors davant l'atenta mirada de l'entrenador de Lluïsos. Marxàvem al descans amb un 42-29, un -13 que encara estava prou bé pel no joc que havíem desplegat tot i els esforços del Bernat per reconduir la situació.

I ha començat el 3r quart. Del 42-29 hem passat en 3 minuts al 44-43. Parcial brutal de 2-14 desplegant un joc que desbordava a BAM!! Destacar un gran Rodrigo Pascual en atac (7 punts en 3 minuts) i la defesna asfixiant del Víctor Carretero per entendre una mica aquesta reacció. I les coses encara s'han posat millor quan el seu base s'ha autoexpulsat. Un parcial de 16-32 deixa palès el gir de guió del quart i del partit. Només cal dir que hem fet més punts en aquest quart que tota la primera part sencera!! El 58-61 feia entrar tot els dubtes al BAM de cara al darrer quart del partit. Estàvem dins.

I començava el darrer quart. Del 58-61 s'ha passat al 58-67 que semblava que el partit ja es decantava clarament cap a SAFA Claror. Però no. No l'hem sabut tancat. Sort que BAM tampoc ha sabut aprofitar un erràtic final de partit que per ambdues bandes s'ha fallat més que altra cosa. Un pírric 13-11 de parcial ens ha permès guanyar per la mínima el partit.

I com sempre de tot partit cal extreure lectures positives i coses a millorar. Comencem per la part negativa. Comdèiem al principi, qui juga amb foc acaba cremant-se. Ja portem un parell o tres de partit que comencem sense intensitat, sense esma. I a més contra equips que estan molt per sota la taula. De moment hem pogut remuntar i reconduir el partit, però si això no serveix de toc d'alerta ja sabem com acabarem. La part positiva, en aquest partit hem vist un Rodrigo esplèndid (21 punts), un Víctor impressionant defensiva i ofensivament (10 punts) i un Roger recuperant el seu millor to (18 punts). En l'anterior van marcar l'aspecte ofensiu el Guillem (22 punts) i en Juli i el Carles (11 punts cadascun). A cada partit aporten jugadors diferents i això és bo per l'equip. El dia que juguem tots a tope serem imparables. De moment 6 victòries i 0 derrotes. Salut i bàsquet.