diumenge, 27 de novembre del 2022

Sedis - 74 SAFA Claror - 64

No estem bé. Ja portem partit amb molts alts i baixos i aquest a La Seu d'Urgell n'ha estat un de més. No hem tingut un partit gens sòlid, sense constància ni continuïtat i hem anat sempre per sota el marcador. Resultat? Segona derrota de la temporada. Però analitzem-la una mica més.

El primer quart el vàrem regalar. Hi ha partits que sortim tous i sense estar en el partit i un cop més Sedis ens va guanyar en intensitat i encert. Ja començàvem amb un 20-12 de parcial en contra i a remuntar s'ha dit.

El segon quart vàrem millorar una mica, però res per tirar coets. Ells seguien fent-nos mal, sobretot amb el Víctor Seguin, un pivot consistent i amb maneres (vell conegut doncs havia jugar a Copa Catalunya amb el Guillem Canaleta) i tot i la bona feina del Juli Antolí, en no tenir cap altre pivot (tenim lesionats la resta) patíem de valent quan el Víctor jugava per dins. Fixeu-vos que els dos partits que hem perdut aquesta temporada ho hem fet contra equips que tenien un pivot fort (Lluïsos i Sedis).

Tot i el 20-22 de parcial, amb 9 punts del Guillem en aquest quart, no acabaven d'encadenar el joc que ens tenia ben acostumats SAFA claror a inici de temporada. Però vàrem anar cap al descans amb un esperançador 40-34.

Tercer quart a veure com arrencàvem. Tot i el 15-17 de parcial, amb una darrera cistella espectacular i posat el 55-51 seguíem sense acabar de funcionar. I en aquestes contrades tots coneixem bé que si no arribes amb un avantatge clar al darrer quart les coses es compliquen molt i molt. Alguna antiesportiva més que dubtosa que curiosament a favor nostre era falta normal, tampoc ajudava.

Sedis es va tancar molt en aquest quart per evitar les penentracions del Guillem però avui res des de fora. Amb un 2 de 14 en triples és impossible obrir la zona i menys guanyar un partit. Darrer quart amb un 19-13 amb un final molt desencertat i el ja conegut 74-64 de resultat final.

Ara ens venen partit complicats. Sense anar més lluny tenim el proper dissabte a Tàrrega a casa, on hi ha un tros de pivot que ja podem posar-nos les piles per aturar-lo i també aconseguir aquell joc alegre en atac que hem perdut. Confiem. Portem 9 partits només. Tot està per fer. Salut i bàsquet.