dimecres, 12 d’octubre del 2022

La Salle Tarragona - 38 Escolapis Sarrià - 46

Deia el Pitoniso Toni fa uns dies: "El dia 12 després de guanyar a Tarragona podríem anar a fer un paelleta a la platja del Serrallo", I s'ha complert: la paelleta i també la bona victòria de les nostres noies a La Salle Tarragona!!

Amb Pitoniso Toni entonat i Cenizo Oms entre Miami i Estocolm, les coses no podien pintar millor. Hem començat molt ben endollades i de seguida s'ha vist que seria un partit competit. La Salle Tarragona es mostrava com un equip sòlid i amb un nivell molt similar al nostre.

Un parcial de 11-12 en el primer quart ja mostrava la igualtat sobre la pista. Les nostres molt posades i, tot i algunes errades en precipitació i passada, podem dir que el joc era bo i fluïd. Important la bona defensa. I si hem de trobar un punt dèbil podem dir que era el rebot defensiu.

El segon quart ha estat clarament del mateix estil. Avantatges d'un punt amunt per part de cada equip per acabar amb un parcial de +1 de les nostres abans del descans: 10-11. Això posava el 21-23 amb bones aportacions de totes i cadascuna de les nostres jugadores en les bones rotacions de l'equip.

Però el que clarament ha estat determinant ha estat el tercer quart. Ja és costum que habitualment fem bons tercers quarts i avui no ha estat una excepció. A uns 4 primers minuts que han estat molt similars als anteriors en joc i marcador, de cop i volta els 6 darrers han estat una meravella en defensa que ha col·lapsat totalment el joc de La Salle Tarragona. Si a això li sumem l'encert ofensiu de l'Oona, la silvia Mulas, la Gibi i la Carla Erroz ens ha permès obrir el marcador. Un parcial clar de 4-15 ens ha donat un avantatge que reflectia el bon joc realitzat en aquest periode: 26-37 a falta d'un quart. Això pintava més que bé.

I així ha estat. Tot i l'empemta final de La Salle Tarragona, acompanyada a més d'alguna decisió arbitral que podríem titllar de "casera" (uns dobles, uns 3 segons,...), ha semblat que La Salle Tarragona es podia acostar al marcador. Però aquest partit no es podia escapar i hem sabut jugar molt bé els darrers minuts, amb seny, calma i control, a més d'encert i gran defensa. Bona victòria a casa d'una rival de nivell similar i que dona força i recompensa a la bona feina feta per les noies i pels nostres entrenadors Ramon i Giulia.

No podem deixar de mencionar avui en aquest tancament a l'Oona Sans. Avui era el seu darrer partit amb l'equip i tothom, pares, mares i companyes l'han ovacionat com es mereix. Per fer-ho rodó avui, a més, ha qualllat un gran partit. Gràcies Oona i fins aviat, perquè les Guerreres mai diuen Adeu a una companya de l'equip.

I com es diu, lo prometido es deuda: la paella al Serrallo no es la treia ningú després de la victòria a Tarragona. Salut i bàsquet i bon profit!!