Sí, ho sé. Ja fa dies, però massa partit i massa feina no ens havien deixat temps per un breu make off fotogràfic de la gran Diada de les Arrossades. Així que agafeu-vos que venen corbes. La crònica més en imatges que en paraules. El dissabte dia 7 de maig va ser un dia memorable.
|
La jornada comença per unes truites, mai prou valorades, del cuiner David Mulas fetes per l'ocasió. |
|
Mentre Xavi Canaleta es marca una truita de dos colors de botifarra negre i botifarra blanca. | |
|
El debutant Pablo Estevan treballa una cua de bou que està més que a l'altura de l'esdeveniment.
|
|
Altres estan ja treballant els previs amb un servei excepcional. |
|
|
|
|
La cosa no pot fer més que millora quan apareix el concursant 1 de les paelles, l'Oms. |
|
|
Acompànyat de l'inseperable escudero, el pinche Mulas sempre al servei que calgui.
|
|
Sense tant marketing i més en silenci el concursant 2, i amfitrió, promet!! Portabella style.
|
|
S'acosta l'hora de la veritat.
|
|
Els voltors, perdó volia dir els catadors, s'acosten ja cap a les paelles. |
|
|
S'acsota el moment àlgid. Falten pocs minuts.
|
|
Comença la cata! Hi ha cops de colze més que en la pintura d'un partit de bàsquet.
|
|
L'aspecte i l'olor són immillorables.
|
|
La picada em donarà la victòria? - es pregunta el gran Oms...
|
|
No hi ha consens. Impossible de trtobar un guanyador amb dues paelles excepcionals i alhora de nivell d'excel·lencia màxima.
|
|
Feina feta, relax i bon ambient
|
|
I la cua de bou Estevan tanca un memorable àpat.
|
|
Per no parlar d'uns posrtres made it Patricia&Jaume
|
|
I un tiramisú made it Vivian & Silvia
|
|
Descans total i tertúlia oberta.
|
|
Algun roce sospitós quan arriben les copes i els cafès.
|
|
A altres bandes, molta feina i activitat mental no s'aprecia tampoc.
|
|
Una jornada inoblidable, sobretot per alguns. Ho repetirem!!
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada