diumenge, 22 de maig del 2022

Final de la Fase 2 del Cadet femení

I aquest cap de setmana, ens ha tocat viure un sprint final per tancar la Segona Fase del Cadet Femení Promoció. Un sprint que començava divendres tarda a les 19.00 a casa el Sant Cugat i seguia ja el matexi dissabte a les 12.00 a casa el Minguella. Dos partits duríssims fora de casa, això sí amb gran part dels deures fets.


Però, com podeu apreciar a les fotos, afrontàvem els dos partits molt mermades de condicions. Si recordeu teníem a la Inés Guitart amb una lesió al lligament del genoll dret i a la Silvia Gibert amb un esguinç de turmell. Doncs amb tota aquesta mala sort podeu afegir-hi un nou esguinç de turmell en el darrer entrenament de la Marta Estevan!! Si això li sumem que la Carlota no podia venir dissabte per motius acadèmics, estàvem més que en quadre: divendres teníem 9 jugadores disponibles i dissabte 8!!

Amb tot això, divendres vàrem fer un paper prou bo a casa el Sant Cugat: 48-42. Vàrem perdre de 6 punts, una llàstima doncs perdíem també l'average particular en cas d'empat (a casa vàrem guanyar de +5). Tot i així seguíem líder després de divendres amb 6 victòries i 3 derrotes, davant de Minguella amb 5 victòries i 4 derrotes i també del propi Sant Cugat amb 5 victòries i 4 derrotes. Vàrem acusar molt tant la falta de la Inés, Marta i Silvia com de la poca rotació que ens quedava només amb 9 jugadores.

Amb tot el cansament de divendres, arriba dissabte i ens toca jugar un nou partit a casa de Minguella. ambles 8 valentes que ens quedaven (Laura Portabella, Laia Canaleta, Onna Sans, Silvia Mulas, Carla Erroz, Aina Ruiz, Sofia González i Aina Mir). Si les condicions eren complicades pitjor són les coses si li sumem una duresa alta de l'equip de Minguella i un arbitratge casero i permissiu, el pitjor arbitratge que hem tingut en aquesta segona fase. Amb la quantitat de personal, tot i així assenyalades també posem en dubte l'anotació de la taula. Tot i així si volem fer autocrítica de nou no podem perdonar els 19 tirs lliures errats!!! Una bestiesa que de no ser així haguéssim guanyat el partit sobradament. El mal va ser menor: 33-26, perdent només de -7, cosa que ens dona l'avegae particular amb Minguella per haver-les guanyat de +14 (61-47) a casa nostra la passada setmana.


Amb tot això només ens quedava veure els dos darrers partits d'aquest diumenge que acaba´riem de decidir les possicions finals de la classificació. quedava un interessant Sant Cugat - Arenys, partit clau per veure si Sant Cugat es posava igual que nosaltres i Minguella o era Arenys que guanyava Sant Cugat i optava a la tercera posició del grup. Per altra banda quedava un Canovelles - Collblanc que també podia provocar un triple empat en la tercera posició en cas de victòria de Collblanc.


I la cosa ha quedat de la següent manera: Arenys ha guanyat d'un punt  a casa Sant Cugat!! El 50-51 fa que només quedem amb 6 victòries i 4 derrotes dos equips, Minguella i Escolapis Sarrià i per average particular som primeres de grup!!! No esperarem al resultat de la tarda, tot i que actualitzarem la crònica amb la classificació final perquè ja no afecta als equips classificats per la Final Four.

Resum ràpid de la temporada: un equip cadet femení post-covid en creixement. Hem vist desplegar un molt bon joc durant tota la temporada, amb alts i baixos, però sempre lluitant a la pista i sobretot gaudint del bàsquet. Gran culpa de l'evolució la deuen tenir els nostres entrenadors, en Ferran Marquez i el Quim Simon, que tant diferents es complementen molt bé. Mil gràcies per fer crèixer l'equip i millorar les nostres jugadores. Hi ha fusta bona però cal tenir ma per treure el millor d'elles.

Jugadores, ara us queda la part de gaudir: un torneig a Andorra que l'heu de veure com un premi, i una final four de cloenda que ens servirà per sortir de l'etapa cadet i passar a una nova categoria el 2022-23: la Júnior femenina! Seguiu així, amb aquest caliu i sensació d'equip, millorant tècnicament i fent-nos gaudir de cada partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada