diumenge, 8 de maig del 2022

Escolapis Sarrià - 59 Sant Cugat - 54

Partidàs aquest dissabte a casa contra Sant Cugat. Després del lio espantós que hi havia hagut a casa del Sant Cugat on el partit es va haver d'anul·lar i s'ha traslladat al divendres 20 de maig, avui jugàvem el primer parti contra elles a casa nostra.

Cal destacar que el partit ha estat molt bonic de veure i lluitat de poder a poder. Com ja ens estem acostumant  a veure en aquesta segona Fase, tots els partit són molt igualats i la victòria pot caure per la mínima diferència a favor de qualsevol dels dos equips i per petits detalls. Avui ens ha tocat a nosaltres segurament gràcies a haver desplegat un joc d'alt nivell ofensiu, principalment a la primera part, i rubricat per un saber estar durant tots els quarts del partit.

Com es pot veure en la taula de sota, el primer quart ha estat un festival de bon joc i anotació. Equip liderat en joc i en anotació per la Laia en aquest primer quart, ha estat brillant tant des de dins la pintura com amb la selecció i encert en el tir exterior. Quart per emmarcar.

El segon quart ha estat lluitta poder a poder i cal dir que Sant Cugat també ha fet un quart excepcional. Els atacs superaven lesw defenses i les pressions en sortida de pilota en ambdues bandes donaven cistelles fàcils als dos costats. El parcial de 20-18 demostra el que estem dient.

El tercer quart ha estat el quart més fluix nostre. Sant Cugat ha seguit igual però, sense fer un mal quart, nosaltres no hem estat gens encertades i Sant Cugat s'ha acostat en el marcador que havíem obert, passant del 36-27 de la mitja part a un 47-45 al final del tercer quart. Tot estava a l'aire a falta del darrer quart.

I el darrer quart va estar igualadíssim. I com dèiem, es va decidim per petits detalls. O hauríem de dir grans detalls? Mireu el vídeo dela jugada que va decanta rel partit i em dieu: ES-PEC-TA-CU-LAR! El saque de fons, la jugada no reeixida de la Laia, el tall de la Gibi i la cistella (and one) de Gibi Jordan!! Això posava el 57-54 i amb l'addicional era el 58-54 a menys d'un minut. Ara, el millor. els comentaris off the record del David Mulas!!

En resum, molt bona jornada que ens permet mantenir-nos a dalt de la classificació on la majoria d'equips estan amb 4 o més derrotes i només Minguella, amb un partit més, està amb 3. Escolapis Sarrià estem amb 2 derrotes, cada cop més a prop de classificar-nos en les dues primeres posicions. Gran temporada i millor equip!!