diumenge, 4 de febrer del 2018

Escolapis Sarrià - 62 La Salle Bonanova - 18

Ahir dissabte dia 3 al matí vàrem tenir el quart partit de les nostres Mini a la Categoria B1 de la Fase Regular de la Federació Catalana de Bàsquet. Aquest cop contra La Salle Bonanova. No era el mateix equip al que ens vàrem enfrontar a la Fase Prèvia sino que era el seu equip superior.

La veritat és que varem sortir una mica erràtiques. Semblava que el canvi d'hora (aquest cop eren les 10:30) no ens estava anant bé. Mentre que en defensa fèiem bona feina semblava que en atac no acabàvem de concretar les bones situacions que disposàvem. Tot i així un gran Carla Clemente en aquest primer quart, amb 7 punts, ens donava un primer avantatge de 10-4 favorable.

Com ja comença a ser habitual volíem veure les rotacions del segon quart. Com es pot veure pel segon parcial les defenses van estar per sobre els atacs, deixant a l'equip de La SalleBonanova sense anotar. Però el nostre encert no va ser res de l'altre món. Tot i així, l'Alejandra Bonmatí va liderar l'anotació en aquest quart amb 4 punts i va permetre posar un parcial de 5-0. Això feia que el marcador s'obrís una mica més amb un 15-4 favorable a les nostres.

El tercer quart va tenir més la pinta del primer que del segon. Un parcial de 8-2 anava allunyant a l'equip de Bonanova i ja s'intuïa un desenllaç favorable a Escolapis de Sarrià. I llavors va aparèixer en el darrer quart de la primera part una gran Carlota Oms que amb dues cistelles després de robar la pilota i un triple en atac (7 punts) va permetre que marxéssim al descans amb un clar 11-0, que feia que el resultats es posés en un insalvable 34-6.

A la segona part, el cronista es va haver de desdoblar cap a altres partits que els Escolapis tenien aquell dissabte. Concretament cap a l'escola Virolai on l'equip Júnior masculí jugava allí per mantenir el liderat. De totes maneres, fonts ben informades ens comenten que el partit es va endurir una mica per part de les jugadores de La Salle Bonanova, però les nostres noies van seguir igual, qual piconadora encistelladora i van anar guanyant quart a quart de tota la segona part i deixant a les rivals en una anotació de tan sols 18 punts en tot el partit.

Només així s'entén el fantàstic 62-18 que serveix per donar-nos moral, després del dur cop va ha suposat la pèrdua del partit anterior a Lliçà com molt bé es diria "als despatxos". Quan tinguem tota la informació al respecte i el veridicte final ja ho exposarem en una post al blog.

Però tanquem la crònica amb aquesta victòria contra La Salle Bonanova i ara una setmana de descans (el proper dissabte no hi ha partit per ser el cap de setmana de Carnestoltes) però sempre amb els entrenaments on sempre hem de donar-ho tot i seguir millorant molts aspectes del nostre joc per seguir creixent.

Finalment, com haureu vist en aquesta crònica hem fet un pas més i hem incorporat fins i tot vídeos d'algunes jugades del partit. Tot això no seria possible sense el gran col·laborar i reporter gràfic del blog el senyor David Mulas, que sempre està al peu del canó quna el necessitem.