dissabte, 17 de febrer del 2018

Escolapis Sarrià - 71 Assoc. Sant Martí Esport - 57

Avui un molt bon partit del Júnior d'Escolapis de Sarrià que va recuperant sensacions després d'uns partits una mica més dubitatius. Avui ens enfrontàvem a Associació Sant Martí Esport, un molt bon equip, que ens va donar bones sensacions en el partit d'anada i que només vàrem poder desencallar al darrer quart. Avui, amb unes espectadores d'excepció (gràcies Júlia i Natàlia per venir a animar a l'equip) veuríem si seguiríem la bona ratxa.


I així ha començat el partit. Molt bons atacs. No hem defensat massa be el primer quart sense ser un desastre. Però potser també cal donar-li part del mèrit al bon joc d'equip pel l'equip d'ASME. El cinc titular d'ASME té tres jugadors força interessants i estaven fent una bona feina.Un parcial de 15-21 al primer quart deixava constància d'aquesta realitat.

El segon quart a començat amb un alarmant triple d'ASME tot just perdre una pilota a l'inici del quart. El 15-24 posava un cert ai al cor a tots els espectadors. De totes maneres, com sempre diem, l'equip treu el millor de sí mateix quan ho necessita. I aquest cop no ha estat l'excepció. Hem començat a justar la defensatant en el seu atac posicional com en pressing a tota la pista després de cistella nostra. Els resultats no s'han fet esperar: pèrdues de pilota d'ASME amb contraatacs nostres. Cistelles segures. Un allau de joc els ha caigut a sobre a l'equip rival que, ni amb el temps mort que han demanat, han aconseguit redreçar la situació. Guillem repartint assistències, David Díaz corrent els contratatcs ben acompanyat per un Oscar cada dia més endollat. I un David Caballol desdoblant-se immens en defensa i poderós en atac, veient cistella fàcil. Quart excepcional d'aquells que fan gaudir al públic (per cert, gràcies també Pol i Marc per venir a fer pinya). Un 22-5 ho diu tot. Així anàvem cap el descans amb un clar 37-26.


Després del descans la tònica ha estat la mateixa amb la diferència que s'hi ha sumat tot l'equip. Bons minuts d'un Max sempre present i aportant, d'un Àlex fent jugades excepcionals remuntant línia de fons, mentre els germans Sánchez, Pol i Arnau, se sumaven al festival anotador. Tot i haver baixat una mica en defensa ens hem endut el quart amb claredat per un 22-15 que obria una escletxa insalvable a falta d'un darrer quart: 59-41.


Un darrer quart on hem baixat una mica pistonada i a la desesperada ASME s'ha posat en zona per intentar apropar-se al marcador. Després d'un inici de quart amb poc encert hem acabat molt bé el partit amb bones cistelles, com no avui, d'un David Caballol omnipresent i d'una meravella de darrera cistella del Pol.


Nova victòria d'un equip que retorna al joc com demanàvem abans d'entrar en les properes setmanes en la part complicada de la Lliga: dos desplaçaments fora contra les Salles (Horta i Gràcia). Les 15 victòries i 1 derrota (i 1 victòria més anticipada que guardem al sarró) donen solidesa a l'equip. Aquest cop agrair de nou al Lucas i a l'Humbert, cadets d'Escolapis de Sarrià, que avui ens vinguessin a donar un cop de ma. La setmana que ve més!



1 2 3 4
LLUÍS 2 0
GUILLEM 6 2 5 2 9
ÀLEX 7 3 3 6
HUMBERT 4 0
MAX 9 2 3 5
LUCAS 00 0
OSCAR 16 7 7
DAVID D. 18 2 6 5 3 16
DAVID C. 8 2 4 6 4 16
ARNAU 11 6 2 8
POL 77 2 2 4
ESCOLAPIS
15 22 22 12 71
ASME
21 5 15 16 57



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada