dilluns, 12 de febrer del 2018

Escolapis Sarrià - 68 Santa Coloma - 55

De nou una treballada victòria aquest passat dissabte en la 15ª jornada de la Categoria B junior. Aquest cop contra un rival difícil, Santa Coloma, que a casa seva al partit de la primera volta tan sols vam poder guanyar de 5 puntets.

Hem començat el partit molt millor en atac que en les darreres ocasions. Moltes faltes en aquest primer quart que tallavan molt el ritme de joc i ralentien el partit. Tot i així l'encert del Guillem Canaleta des de la línia de tirs lliures (7 de 8) ens donaven punts en atac. Però, cosa poc habitual, Santa Coloma ens ha fet 20 punts en aquest quart. Segur que no hem defensat gens bé i a més Santa Coloma ha estat força encertat en atac. Tot junt ha fet que perdéssim un quart a casa nostra per la mínima: 19-20.

En el segon quart hem sortit a millorar la defensa i clarament ho hem aconseguir. Els 9 punts en atac de Santa Coloma ho constaten. Mentrestant un encertadíssim Oscar Sancho entrant amb decisió i amb un triple (9 punts en aquest quart) ens ha permès guanyar el quart bé per 16-9 i posar-nos per davant en el marcador abans del descans: 35-29.

Però les coses no anaven fines avui. A la segona part hem estat força fallons en atac. No ens entrava pràcticamnt cap tir i a més fallàvem cistelles fàcils pràcticmanet des de sota tauler. Quan descontrolem l'atac de rebot ens hem tornat a desajustar en defensa i Santa Coloma se'ns ha tornat a pujar a les barbes: 15-20 per tancar el tercer quart amb un marcador que ens faria patir: 50-49.

Però estàvem a casa i de moment no hem perdut cap partit aquesta temporada i avui no havia de ser el primer. Al darrer quart hem tornat a apretar en defensa i hem serenat una mica el joc. Hem posat criteri en atac i les coses han començat a fluir. Una cistella de l'Àlex Tort i un triple del Lucas Bonmatí (gràcies per venir a ajudar-nos des del Cadet) han posat les coses a lloc: 55-51. Poc a poc hem controlat el joc i hem pogut anar obrint una mica d'escletxa per no haver de patir en els darrers 2 minuts. Ben jugat aquest final. Així que al sarró una nova victòria per 68-55, marcador una mica enganyós pel que ha estat el partit d'igualat.

Bon partit del David Caballol en atac (12 punts) i, tot i que semblva que avui no estava fi, el Guillem Canaleta finalment ha acabat amb 19 punts. Però aquest cop donarem el MVP del partit a l'Òscar Sancho, doncs,a més dels seus 15 punts, la progressió que ha exhibit volem destacar-la.

15 jornades ja jugades i seguim líder amb un 14-1 i 999 punts a favors i 747 en contra. Guarismes que ja haguéssim signat a inici de temporada oi? Ara cada partit serà una lluita igualada. Els equips ja ens coneixen de la primera volta i haurem de barallar-nos per cada cistella i per cada partit. Resten 11 jornades (bé 10 per nosaltres ja que tenim la victòria del partit avançat amb Ripollet) i tot pot passar però estem recuperant poc a poc el nostre joc i segur que estarem a tope que d'aquí a poc venen els partits més complicats i on es veurà on podem acabar. De moment guardeu-vos el proper dissabte 17 a les 12:00 a casa nostra en el que serà un altre partit lluitat amb Associació Sant Martí. Allí estarem recolzant i animant.