diumenge, 13 de novembre del 2016

Masnou - 34 Escolapis - 65

Com al partit d'anada, un partit còmode pel cadet d'Escolapis però aquest cop millor jugat que a l'anada, si més no a la primera meitat. També important, donat el calendari i exigència que ens ve, l'aportació de tots els membres de l'equip.

S'iniciava el primer quart i, tot i que ens va costar una mica fixar la defensa, un atac molt millor que altres cops ens va permetre fer un parcial de 12-21. Com es pot veure a la taula d'anotació fins a 7 jugadors d'Escolapis van anotar en aquest quart. Important l'aparició a escena del Lluís Oms (5 punts en aquest quart), amb molta més participació i protagonisme que els darrers partits.

Si al primer quart vam estar bé en atac, en el segon vam estar bé en defensa i en atac. Prova d'això és el parcial determinant de 2-19 que deixava el partit ja sentenciat a la mitja part. Tot i que aquí l'efectivitat anotadora va estar a càrrec del Guillem Canaleta i el David Díaz, cal destacar l'espectacular paper en l'aspecte rebotejador (tant en atac com en defensa) del gladiador Max Calzada, lluitant tota i cadascuna de les pilotes i donant segones i terceres oportunitats a l'equip. Així que amb un clar 14-40 vam anar al descans.

Amb el partit clarament definit al tercer i darrer quart vam baixar la concentració. Això va permetre que Masnou tornés a tenir més anotació però gràcies a l'aparició del Pol Sánchez (5 punts en aquest quart) i del David Caballol (molt regular en tot el partit) vam aconseguir guanyar també el tercer quart amb un parcial de 12-13.

El darrer quart, amb moltes errades per part dels dos equips, no va tenir història. Un curt 8-12 favorable també va permetre tancar el partit amb el 34-65 final. Sisena victòria en aquesta Fase Prèvia immaculada i a punt pel gran duel de dissabte que ve a casa contra la Penya.