divendres, 4 de novembre del 2016

Escolapis - 81 Masnou - 58: lo mejor, el resultado!

Com es diu a les cròniques esportives: "Lo mejor, el resultado". Amb diferència, el pitjor partit dels quatre que hem jugat aquesta Fase Prèvia. Segurament diversos motius per aquest partit força lamentable de joc, encara que l'enganyós 81-58 ho amagui. Només un entrenament aquesta setmana, falta d'intensitat, pensar que el rival no havia guanyat cap partit fins ara... de tot una mica.

I què fa tot això? Doncs manca de tensió, passades toves i dolentes, mala defensa, anticipació de l'equip contrari a qualsevol rebot, errades en llençaments i entrades fàcils. Sort que Masnou era un equip fluix perquè ens agafa qualsevol dels equips anteriors amb els que hem jugat i avui ens fa una repassada.

Sense entrar en massa detalls, doncs el partit ha tingut una història força monòtona, direm que el primer quart, sense fer absolutament res gaire ben fet, l'hem guanyat 22-12. La diferència tècnica i també física a favor nostre era evident i, tot i les nostres errades, amb un repartiment de puns força equilibrat entr etot l'equip hem guanyat per 10 punts d'avantatge.

El segon quart ha tingut més o menys la mateixa dinàmica però potser encara més tous en defensa. Un parcial de 22-16 feia que anéssim a la mitja part amb un marcador de 44-28 còmode. Era evident que no patiríem pel partit però tampoc gaudiríem d'un bon joc, com Escolapis ens té acostumats.

El tercer quart igual tònica però amb el Guillem i el Max acaparant els punts d'aquest quart. Un altre quart guanyat per un 20-15 i que deixava un resultat de 64-43 pendents del darrer quart del partit. Un darrer quart que tampoc ha tingut massa complicació a excepte d'un parell de triples que ha entrat Masnou i que ha fet baixar momentàniament la diferència de 20 punts... Al final un parcial de 17-15 favorable ha deixat el resultat en el conegut 81-58.

Tenim partit en menys de 12 hores contra Vilassar de Dalt, així que esperem que demà ens aixequem descansats i desempanats i tornem al joc habitual que ens té acostumats l'equip.