dissabte, 19 de novembre del 2016

Escolapis - 58 Penya - 66: gran partit tot i la derrota

Avui, altre cop amb conflicte d'horaris; les nostres noies d'Escolapis Sarrià pre-alevines jugaven a les 10:45 h contra el Colegio Asunción de Nuestra Señora i els cadets d'Escolapis tenien partit de la màxima contra la Penya a les 11:30. Així que després de la crònica de les nostres noietes, que han estat immenses, aquí teniu la crònica d'un gran partit de bàsquet.

Avui ja sabíem que no seria fàcil. De totes maneres hem sortit intensos i molt bé en atac i defensa. Col·lapsant l'atac de la Penya i fent grans jugades per dins (amb un David Caballol molt encertat), per fora (amb el Guillem Canaleta anotant de 3) i en contratac (amb el David Díaz culminant les jugades ràpides). Això ens ha posat 11-2. Però la Penya és molta Penya i té molt bon equip. Tot i així hem aconseguit tancar el primer quart amb un bon 25-17 favorable.

En el segon quart hem patit molt més. La Penya ha estat molt encertada en atac, especialment el seu jugador nº 20, que ha fet autèntics estralls en la nostra cistella. També ens hem bloquejat amb atac i només el Guillem i el David D. han pogut anotar. Les pilotes ja no arribaven a la zona. El parcial de 12-22 ens ha fet mal i hem anat a la mitja part amb un 37-40 en contra.

La despesa física ens ha passat factura. I, per acabar-ho de fer, tot i jugar bé no hem tingut encerts en 3 o 4 cistelles senzilles i ben jugades que pràcticament s'han sortit de dins. En aquest quart el Guillem ha sortit al rescat de l'equip (11 punts) però això contra la Penya no és suficient. Sense ser un mal quart, l'hem perdut per 11-14 i el marcador s'ampliava un pel més: 48-54.

Però hem seguit lluitant. Tot el bon joc del seu jugador 20 i les pilotes que doblava quan el defensàvem bé hem treballat millor l'atac i hem tornat a jugar. Però el cansament físic ens ha passat factura i tot i un bon quart, 10-12, hem acabat perdent el partit per un 58-66 final.

Res a dir. Ho hem donat tot i hem jugat un gran partit. Quan es perd així ens hem d'anar amb el cap ben alt. Tot i perdre per mi un dels millor partits que ha jugat l'equip, juntament amb el partit d'anada contra la Penya. Ara a preparar-nos per un altre partit que també serà molt important el proper dissabte 26 a les 10:30 contra Diagonal Mar- Front Marítim. És important per aspirar encara a la primera posició o consolidar la segona posició del grup. Ànims i endavant. Us deixem amb la foto de tot l'equip cadet al complert, després del retorn de l'Àlex i el Jaume.