dimarts, 22 de novembre del 2016

Escolapis Sarrià - 52 Dominiques - 30

Avui partit entre setmana degut a l'aplaçament que teníem. Jugàvem contra lel Col·legi Dominiques de l'Ensenyament "A" de les que teníem com a referència 2 victòries i 1 derrota. A les 18:30 h començava el partit que no sabíem si el podríem jugar fins al darrer moment degut a la pluja que havia caigut durant tot el dia.

No ha estat el millor partit de les nostres pre-alevines, però han guanyat amb solvència. Un primer quart molt intens com ens tenen acostumats, ofegant a l'equip rival, ha permès posar un 11-2 al marcador. Les Dominiques no eren un mal equip (tenien algunes jugadores que la tocaven) així que calia estar al partit.

El segon quart no hem jugat tant bé. Moltes errades en les recepcions, algunes entrades a cistella que no volíen entrar i una defensa menys ajustada han fet que perdéssim el quart de manera justa per un 4-5. Això feia que el marcador encara estigués amb un 15-7 favorable.

El tercer quart han tornat a estar entonades. D'un vendaval Laia Canaleta amb bones entrades a cistella (fins i tot amb una bona esquerra una d'elles!!) ha liderat l'equip per obrir espai al marcador i guanyar clarament el quart per 12-6. Així que anàvem al descans amb un 27-13 tranquilitzador.

El quart després de la mitja part ha estat més o menys amb la mateixa tònica. Aquí liderades per l'encert de l'Aina Ruiz i la Carla Clemente hem acabat de deixar el partit sentenciat. Un 9-4 feia que el marcador semblés fora de l'abast de les Dominiques: 36-17.

Però llavors hem jugat el pitjor quart de tot el partit. El cinquè ha estat un joc de despropòsits tant en atac com en defensa. Dos puntets de la Sofia, que després ha estat eliminada per faltes personals, només ens han donat un curt 2-6 en contra. 38-23 era el marcador abans de començar el darrer quart del partit.

Altre cop ens hem posat el mono de treball i, tot i no ajustar bé la defensa i perdre massa rebots en aquesta defensa i donar segones i terceres oportunitats a l'equip contrari, sí hem estat molt millor en atac. Això ha fet que féssim el quart més anotador de tot el partit amb 14 punts, deixant a les Dominiques només a 7.

Quarta victòria d'un equip que va llençat cap al liderat d'aquesta Primera Fase Grup 3 amb aquest 4-0, enfronte de Jesuïtes Sant Gervasi que es mantenen amb un 3-1 (només han perdut contra nosaltres). Divendres un altre partit a casa contra el Thau, que teòricament ha de ser còmode i fàcil però com sempre que no ens hem de despistar per continuar amb una marcador immaculat: invictus!!

Us deixem amb la foto de les companyes de l'altre equip pre-alevi que avui ens han vingut a animar. Gràcies noies!!!