dissabte, 5 de novembre del 2016

Jesuïtes Sant Gervasi - 16 Escolapis Sarrià - 30

Segon partit de les nostres xicotetes i segona victòria solvent, avui en camp contrari. Ens esperaven Jesuites Sant Gervasi, que venien de guanyar al Lycée Français de Gavà 15-45. Veuríem  que farien les nostres pre-alevines en aquesta segona jornada.

El camp no era cap meravella: estava inclinat i relliscava força. Però això és pels dos equips. Així que hem començat el partit amb força i guanyant el primer quart 1-4. Marcador curt per ambdues bandes. Però un segon quart espctacular amb un parcial de 1-10, amb tot l'equip entonat  i amb una Carla Clemente liderant en anotació (6 punts en aquest periode), ha obert escletxa en el marcador: 2-14.

La resta de quarts ja ha estat més igualats de nou i amb més baixa anotació. El tercer, per exemple, abans de la mitja part, un curt 2-2 que ens permetia mantenir l'avantatge en el marcador.

Després del descans un altre quart igualat a 5-5 amb el handicap que han expulsat per 5 faltes a la Carlota Oms, que estava fent un bon partit amb 6 punts anotats en total. Amb la plantilla curta que tenim era l'única preocupació, doncs el marcador de 9-21 continuava essent prou clar.

El cinquè quart, lluitat, ha aparegut la Laia Canaleta en l'anotació, fent les dues cistelles del quart per tancar un parcial 5-4 en contra però amb un marcador pràcticament sentenciat de 14-25. Només restava un quart i teníem també a la Silvia Mulas amb mal de panxa que ens deixava l'equip amb 5 jugadores.

Però la bona defensa de tot l'equip i els punts de nou de la Carla Clemente i l'Alejandra Bonmatí han permès guanyar el quart per 2-5  i el partit per un 16-30 contundent.

Bon partit que ens permet seguir a dalt de la classificació i esperem el retorn de l'Aina Mir de la seva lesió d'esguinç de turmell i ens ajudi al partit contra les Dominiques que semblen un equip fort pels resultats que hem pogut veure.