dissabte, 19 de novembre del 2016

Col·legi Asunción - 3 Escolapis Sarrià - 96

Les nostres noies van llençades! Tercer partit i tercera victòria clara! Tot això en un camp de jutjat de guàrdia, que semblava més un fronton o un pati de pressons que un camp de bàsquet.  Però el camp era igual per als dos equips i no hi ha hagut color. Bé, si un: el taronja de les nostres jugadores.

El primer quart ha deixat tot clar on estaria el partit. Tot i que la primera cistella, un tir lliure, ha estat per part del Col·legi Asunción de Nuestra Senyora, després ha vingut un tempesta de joc i cistelles de les nostres jugadores! 21 punts seguits per tancar el primer quarts 1-21. Brutal.

El segon quart ha seguit el mateix nivell d'arrollament que el primer. Deixant l'equip contrari a zero hem tornat a fer 21 punts més. Les cinc jugadores en aquest quart (Laia, Silvia, Carlota, Aina Ruiz i Sofia) han anotat en aquest quart. Imparables. Resultat? 1-42 amb marcador ja tancat.

Però ja sabeu que l'exigència de la Júlia és sempre anar a tope i, tot i baixar una mica l'encert encistellador, el tercer quart a seguit la mateixa tònica: equip contrari a zero i nosaltres 13 puntets més. Així que cap al descans amb un marcador tancat però un real 1-55.

Finalment en el primer quart de la segona meitat les noies del Colegio Asunción han aconseguit fer una cistella en joc. Però els 14 punts del nostre equip han eclipsat qualsevol intent d'entrar en el partit. Seguíem jugant bé i fent cistelles fàcils, tot i les faltes rebudes (17 faltes en tot el partit).

El cinquè i sisè quarts hem tornat a estar impacables. Zero punts la resta del partit per part de l'equip contrari i amb una Carla liderant el poder encistellador en el cinquè (10 punts en aquest quart) i una Laia en el sisè (8 punts en el quart) hem tancat el partit amb un 3-96 real però que a l'acta figura un oficial 3-33.

Sigui com sigui un altre gran partit de les noies pre-alevines que es mantenen invictes en aquesta primera fase. La setmana que ve un altre partit a casa contra el Thau per veure si seguim igual. Felicitats a totes i a l'entrenadora Júlia, la que dona aquest esperit i bon joc de les nostres noies.