diumenge, 5 de febrer del 2023

SAFA Claror - 84 Igualada - 53

Jornada rodona per nosaltres. Venint d'un pattit ben lluitat i ben jugat a casa de Pardinyes, avui ens tocava veure aquell joc del diumenge passat a casa contra Igualada. Això ens havia d'ajudar a mantenir-nos a dalt de tot i veure-les venir. I tant que les hem vist venir.

I vàrem començar molt centrat i anant a pel partit. Bona direcció inicial del Roger Abelló i bona defensa. Juguem a córrer quan podem però sense embogir. Quart per marcar diferències i posar un 20-10 clar en el marcador.

Si el primer va ser bo, el segon va ser excepcional. Sobretot en defensa, Col·lapsant un i altre cop a Igualada i fent que exhaurissin posessió 4 o 5 cops sense cap possibilitat ni de llençar a cistella. Si això ho combinem en un bon encert en atac,a més coral entre múltiples jugadors del nostre equip, s'entén el parcial de 20-4, que posava un 40-14 en el descans.

En el tercer quart cal dir que mentre que en atac vàrem estar més o menys amb el mateix criteri, el mateix encert i la mateixa efectivitat (veure els 22 punts anotats) en defensa va haver-hi una mica de relax. Cal dir que el seu número 10, l'Oleguer Balsells, va fer un parell de triples increïbles que en certs moments es van acostar una mica en el marcador però avui estàvem a totes i amb uns inspiradíssims Roger Abelló i Arnau Janer, vam poder ajustar el parcial a 22-26 i acabar amb un còmode 62-40.

I el darrer quart (avui sí, sense fer patir al públic) un altre bany de bon joc. Un altre 22-13 de parcial van permetre poder donar descans al Guillem Canaleta amb problemes a la ma i també fer debutar al jove Martí Canal, júnior de primer any, amb tot un primera catalana!! Festa rodona amb un +31 i un gran partit des del minut 0 al 40.

I si això no fos prou els resultats de la jornada han estat quasi perfectes, doncs la majoria de rivals  directes han perdut els seus partits. Tot i així la classificació continua força apretada en aquest grup on ens mantenim líders juntament amb Tàrrega amb un 11-4.