diumenge, 12 de febrer del 2023

Escolapis Sarrià - 40 Cerdanyola - 79

Avui un partit molt complicat a casa contra CBF Cerdanyola. Pel seu joc (i això va a gustos) un dels equips que fan bon bàsquet en aquesta categoria darrera la Penya i Manresa. L'objectiu era lluitar i fer bon bàsquet a la pista. Ja sabem que si a tot això li sumem les baixes de la Inés, la Silvia i l'Aina encara perdem més potencial. De nou les cadet de primer any, la Berta i la Inés, van tornar a venir a donar-nos un cop de ma.

Bona sorpresa en el partit, doncs em vaig trobar a un vell conegut de La Salle Gràcia de temps joves de bàsquet i altres coses. Quan els Xavis, Casanovas i Canaleta, deixen pas a les filles a la pista, l'Aina i la Laia, segurament voldrà dir que ens fem vells.

Tornant al pertit, Cerdanyola va marcar de bon inici la qualitat i joc que té. El parcial de 10-23 del primer quart ho diu tot. Tot i així, Escolapis de Sarrià va seguir lluitant i al segon quart va treure un parcial força bo: 12-15.

El tercer quart va ser una altre quart clarament dominat per Cerdanyola. Massa pèrdues tontes de pilota i no sabíem sortir d'una molt bona pressió després de cistella que feia Cerdanyola. Un altre quart amb 10-23 feia mal.

Per acabar amb força cansament i poca rotacions, vam tornar a estar amb poc encert tot i arribar als 40 punts en el partit, que davant de tot un Cerdanyola té cert mèrit.

Res a dir. Partit lluitat, encara que costi tot és un aprenentatge que estem segurs que el proper any en traurem rèdit i a seguir esforçant-nos. Potser no ho sembla però tot i perdre es veu molta millora. El problema és que tenim rivals de gran entitat i costa. Ànims equip!!