dimarts, 14 de febrer del 2023

Gaudí - 73 SAFA Claror - 80

Reclamen crònica els components del Sénior de SAFA Claror, però la veritat es va veure poca alegria i eufòria en sortir d'un gran partit el passat diumenge tarda. Probablement és que estaven destrossats després d'un partit intens, lluitat i amb una prórroga pel mig. Però cal valorar com un gran pas endavant la victòria a casa de Gaudí, un dels equips d ela part més alta de la classificació de Primera Catalana.

El partit va començar amb un SAFA Claror molt endollat i conscient del que ens jugàvem. Amb un Juli Antolí inmens fent molt bona feina i castigant la cistella contrària i un Roger Abelló molt entonat com en els darrers partits. El parcial de 18-24 deixava clar que havíem vingut a per totes.

El segon quart va seguir la mateixa tònica. Un partit altament disputat però sempre amb aquell punt d'avantatge per part de SAFA Claror. Aportacions corals de l'Arnau, el Víctor, l'Adrià o el rodrigo per cloure el quart amb un fantàstic mate del Guillem en un contratac! Un parcial de 18-18 ens permetia seguir amb avantatge al descans: 36-42.

Por ens feia el tercer quart. I així va ser. Gaudí va apretar al màxim en intensitat i defensa i els àrbitres van deixar jugar. no vàreme star fins i el partit es va posar, amb un 15-9 de parcial, empatat a 66 al final de tercer quart. Un altre partit a patir al màxim. Però estàvem al partit i hi havia actitud.

I va arribar el darrer quart. Aquí cal dir que va sorgir un espectacular Carles Reynals.en moments de col·lapse màxim amb les seves penetracions a cistella i els triples que va anotar (10 punts en aquest quart) ens va mantenir en el partit. Tot i així Gaudí vendria cara la derrota i el triple del Marc Guarido va ser compensat amb un 2+1 del Guillem Canaleta que esnposava 2 punts per sobre. La cistella del Marc Arregui posava de nou l'empat al marcador i tot i tenir la darrera posesssió vàrem anar a la prórroga.

La prórroga la vàrem jugar com autèntics experts, amb criteri temple i encert. En Juli Antolí va tornar a fer de les seves i el Carles Raynals va tancar una actuació memorable de 18 punts en el partit. Vàrem anotat 14 punts a la prórroga en 5 minuts de joc. Fantàstica cloenda per un extenuant partit.

Aquesta victòria a més de donar confiança a l'equip en un joc ascendent ens permet seguir liderant la classificació amb una mica, només una mica, més d'aire rspecte a tercer i quart classificats. Queden 10 partits. Cap confiança ni eufòria. Però estems segur que si som capaços de mantenir aquest nivell de joc estarem en el top. Salut i bàsquet.